📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
z tego co wyczytałem z komentarzy pod jego fotami na fb to już usunął instagrama, mają jego adres i kwestia czasu jak dostanie wpierdol, LOVE KARMA
Dajcie mi jego adres to będzie materiał na harda. Spjler: będą 2 trupy.
VeIture napisał/a:
na bank ktoś rozpozna chwasta.
Nie ma szans. Tak się chuj obkręcił tym kocem, że gówno widać.
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
już go mają
No i bardzo kurwa dobrze jebanemu skurwielowi. Kozaczyna z sianem w butach i smarka mi pod nosem
Szkoda że bezdomny nie zajebał mu kosy w ten zjebany łeb
Mi się wydaje czy tylko ludziom wychowanym bez ojca takie pojebansta do głowy przychodza? Chuj tam ze przychodza takie myśli, fakt ze typ poszedł i to zrobił. Zero autorytetow i kurwa zero konsekwencji za swoje czyny, zero wyobraźni tylko lajKi w głowie. Japierdole
Antypolak666 napisał/a:
Polski inżynier lub kardiochirurg ubogaca kulturalnie bezdomnego.
Wiadomo że w cebulowym sraczu Europy takie rzeczy się nie zdarzają, bo prawackie smrody tak twierdzą.
Ciekawe jakiego był wyznania ten polacki kat.
Pewnie potomek "rzołnieży wygiętych i fan kiełbasy wojtyły"
he he he śmieszne he he
Antypolak666 napisał/a:
Polski inżynier lub kardiochirurg ubogaca kulturalnie bezdomnego.
Wiadomo że w cebulowym sraczu Europy takie rzeczy się nie zdarzają, bo prawackie smrody tak twierdzą.
Ciekawe jakiego był wyznania ten polacki kat.
Pewnie potomek "rzołnieży wygiętych i fan kiełbasy wojtyły"
różnica pomiedzy prawakami jest taka ze tego z filmu i kazdego imigranta który by tak robił trzeba nabić na pal, a wy byście jeszcze dupę nadstawili albo wysłali go do więzienia w szwecji, żeby grał w fifkę, jesteście nie do uratowania, wasza logika to kurwa serio.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów