Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
już go mają
Pierdolony patus, cwel. Na chuj to do ośrodka dawać, jeszcze gorszy wyjdzie. Zakopać żywcem w tym samym lesie kurwę.
Problem polega na obecnie zjebanym świecie, który promuje takie ciekawostki.
Gdy ja byłem młody też robiło się głupie rzeczy żeby kumple podziwiali.
Tylko, że my to skakaliśmy z mostu do rzeki, jeździliśmy rowerem bez kierownicy czy kradliśmy sąsiadowi jabłka z sadu.
A teraz na topie jest poznęcać się nad kimś kto na pewno nie odda.
Szczęściem ta breja którą noszą między uszami nie jest w stanie załapać, że sami na siebie kręcą materiał dowodowy.
typowy wyborca konfederacji źle zrozumiał klepanie biedy
Ale ty jesteś biedny umysłowo.
Nie to żebym był matką Teresą, ale wkurwia mnie coś takiego.
Polski inżynier lub kardiochirurg ubogaca kulturalnie bezdomnego.
Wiadomo że w cebulowym sraczu Europy takie rzeczy się nie zdarzają, bo prawackie smrody tak twierdzą.
Ciekawe jakiego był wyznania ten polacki kat.
Pewnie potomek "rzołnieży wygiętych i fan kiełbasy wojtyły"
ale z ciebie przyjeb zresztą nic dziwnego patrzac na avatar a teraz won bo jeszcze nas hivem pozarażasz brudasie ze squotu
Poprosze adres tego chlopca.
Obecny adres to policyjna Izba dziecka
Podając za gugle: Adres: Generała Józefa Bema 4, 15-372 Białystok
Tylko proszę po wszystkim jakiś ciekawy, Polski materiał na harda
Polski inżynier lub kardiochirurg ubogaca kulturalnie bezdomnego.
Wiadomo że w cebulowym sraczu Europy takie rzeczy się nie zdarzają, bo prawackie smrody tak twierdzą.
Ciekawe jakiego był wyznania ten polacki kat.
Pewnie potomek "rzołnieży wygiętych i fan kiełbasy wojtyły"
Ojca kurwo nie poznajesz?
Daję drugie piwko. Jeszcze 18 i jak to wejdzie na główną i dostanie kilkadziesiąt tysięcy wyświetleń to na bank ktoś rozpozna chwasta.
Kto tam bezdomnego rozpozna …
Daję drugie piwko. Jeszcze 18 i jak to wejdzie na główną i dostanie kilkadziesiąt tysięcy wyświetleń to na bank ktoś rozpozna chwasta.
Velturzak, jak dajesz drugie piwo?, Ja też tak chcę. Ja chcę dać cztery.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów