18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
kokinosz 2013-08-12, 21:22
@szer.Lucjan - dziecko, poproś mamę o pieniądze, może ci da...
Zgłoś
Tamers 2013-08-13, 0:47 1
podsumowując ogólną dyskusję na tematy USA- kraje arabskie.
Uważam iż całą winą za syf tego świata obarczyć można Hameryke. Dlaczego? Otóż dlatego moi drodzy sadole ponieważ nikt nie mówił iż różnorodność na świecie jest zła. Miejsce Araba (mam tutaj na myśli ogół arabskich nacji) jest na Półwyspie arabskim, bliskim wschodze etc. , miejsce Polaka w Polsce, Brytyjczyka w Anglii itd... Problem zrodził się wtedy gdy to Amerykanie (którym to nasze rządy od zawsze usilnie liża dupsko z zawziętością dziwki która łyka chuje jakby mieli je wycofać) postanowili ubić genialny interes i wejść tam wraz z ideologią zachodu przy okazji "kupując" ropę. Tylko to nie jest zachód, to nie jest ta mentalność i to nie jest ta kultura... Tam dyktatury są wskazane co wcale nie oznacza iż ludziom żyje się źle, zresztą dyktatura to wg. mnie złe słowo... Ilu z nas chciałoby aby wybitny Polak Marszałek Józef Piłsudzki bądź ktoś na jego podobieństwo wziął odpowiedzialność za nasz kraj i panujący tutaj nieład? Myślę że większość. A do całej reszty pytanie- otóż czemu jeżeli sytuacja w Syrii jest bardzo mocno napięta, na ulicach giną codziennie setki cywili i kraj chyli się ku upadkowi to dlaczego Ameryka tam nie wjeżdża z pomocą? A dlaczego tak nagle i tak ochoczo pojawiła się w Libii? No dlaczego? BO W SYRII ponoć NIE MA ROPY! Ale czy aby na pewno? Otóż ostatnio natrafiłem na taki oto artykuł.
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/klopoty-syrii-moglo-wywolac-zlokalizowanie-...

To tyle mojego pierdolenia, uważam iż każdy kto uważa że to Hameryka ma rację i prawo tam stacjonować nie zna, bądź nie pamięta historii Polski i to wcale nie tak odległej bo analogia w temacie jest spora.
Pozdro.

pieniądz to nasz Pan
Zgłoś
k................z 2013-08-13, 3:08
congrats USA
Zgłoś
KrisCFC 2013-08-13, 12:25
W 0:17 Słychać Goofy'iego

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów