📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
cela to miał robin hood hamburgery mają technologię ot co.
O kur*a, jeszcze nigdy nie słyszałem, żeby ktoś się tak cieszył z zabicia człowi... ciapatego
Leci piwko!
Takich ludzi można wysyłać na wojnę!
Leci piwko!
Takich ludzi można wysyłać na wojnę!
I oto chodzi brawo brawo brawissimo
I will wear you like a condom.
Dziewczynki zapraszam na pw
Wszyscy, którzy się cieszą, są - delikatnie mówiąc - poj*bani. Jest tam wiele pomyłek. Wielu Afganów czy innych obywateli ma po prostu gdzieś cały terroryzm i podobne sprawy i chce normalnie żyć. Jak żyli ludzie w Polsce za okupacji, tęskniąc oczywiście za wolnością. Ale nie urządzali akcji, nie byli w AK. Również ginęli. Słusznie? Niesłusznie. Mógł zginąć ktoś, kto po prostu żył sam sobie. Nie mówię tu nawet o tym przypadku, ale generalnie o tego typu sprawach. Ogarnijcie się. Wiecie, że Niemcy tak samo może bili brawo, jak udało im się ze swych samolotów ustrzelić niewinnych Polaków? Walnijcie się we łby. Broń palna to najgorsza rzecz jaką stworzył człowiek. Wolałbym czasy, gdzie jeśli już jest wojna, to na miecze, dzidy, szable. Wtedy trzeba było trochę więcej niż tylko pierdzenia w stołek w biurze, skąd sterowany jest dron.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów