📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Szczurek95
Albo przez lata złapie dużo doświadczenia i będzie wiedział jak jeździć żeby się nie rozjebać na "klapie katamaranu". No albo tak jak mówisz
Albo przez lata złapie dużo doświadczenia i będzie wiedział jak jeździć żeby się nie rozjebać na "klapie katamaranu". No albo tak jak mówisz
a mi sie podoba, jak się nie zabije za pare lat to będzie wymiatał w chuj (i kase trzepał z tego)
Młody a już wie co dobre. Dawca ORGAZMÓW, jak dorośnie wszystkie laski jego.
po kraksie na motorze do przeszczepu nadaje się tylko rogówna oka bo reszta nrządów eksploduje,za to papka kotlety przednia
Myślałem, że przynajmniej gnojek się połamie
@ jakubczyk1985
Jak widac wiekszosc tumanow o tym nie wie , i kazdego ( albo prawie kazdego ) motocykliste nazywaja dawca
Jak widac wiekszosc tumanow o tym nie wie , i kazdego ( albo prawie kazdego ) motocykliste nazywaja dawca
Ale on to ma raczej organki niż organy...
no to będą nie kotlety a kotleciki
There is no blood and pain , there is no beer
Mam nadzieję, że zrozumiecie aluzje...będą z niego ludzie^^
eh myślałem ze cos bedzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów