📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Przecież w Polsce nie mamy takich problemów.
Zaatakuj żółtych = wszyscy żółci ogłoszą solidarność
Zaatakuj białych = połowa białych przyłączy się do oskarżycieli przyznając im racje
Zaatakuj czarnych = wszyscy czarni się na ciebie rzucą
Zaatakuj żółtych = wszyscy żółci ogłoszą solidarność
Zaatakuj białych = połowa białych przyłączy się do oskarżycieli przyznając im racje
Dlatwgo żadnej tolerancji dla lewactwa w Polsce! Jeszcze żyjemy w miare normalnym kraju mimo dzialan PO, która została założona za pieniadze niemieckiego CDU, 5 baniek o których mówił Olechowski. Jak widze takiego Jaśkowiaka co w Poznaniu maszeruje ramie w ramie z anarchistami to wiem jak skonczyłaby Polska za kolejnej kadencji PO. Jako kolejny bantustan zasrany polityczna poprawnością i z horda muslimów na karku.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów