Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elo
Też słucham HG, ale nie oznacza to że nagrywam filmiki jak wymachuję debilnie łapami i bełkoczę coś nie mogąc złapać oddechu. Więc nie obrażaj innych ludzi, którzy słuchają HH. A jakiej muzyki słuchasz? Metalu? Jazzu? Szczerze, to chuj mnie to interesuje. nie wypowiadam się na temat słuchaczy innego gatunku niż mój. Każdy ma swój gust i słucha tego co chce. Więc zastanów się baranie co napiszesz w następnym poście.
A jak nie to spierdalaj z Sadola.
Dziękuję.
@MowMiSynu
Też słucham HG, ale nie oznacza to że nagrywam filmiki jak wymachuję debilnie łapami i bełkoczę coś nie mogąc złapać oddechu. Więc nie obrażaj innych ludzi, którzy słuchają HH. A jakiej muzyki słuchasz? Metalu? Jazzu? Szczerze, to chuj mnie to interesuje. nie wypowiadam się na temat słuchaczy innego gatunku niż mój. Każdy ma swój gust i słucha tego co chce. Więc zastanów się baranie co napiszesz w następnym poście.
Dziękuję.
Szczym ryja i sam spierdalaj z Sadola, kazdy ma prawo pisać co chce.
@MowMiSynu
Dziękuję.
nie wierze jaki napinacz ...
spierdalaj z sadola? jak dobrze pamiętam to ta strona nazywa się sadistic ewentualnie na polski sadistik - sadol? za takie zmiękczanie powinieneś dostać BANA na całe życie a nie tylko na IP
dzieci neo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów