Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:11
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JanJankowski 2024-12-29, 13:53 11
Ciapate bydle do utylizacji
Zgłoś
Mister_Klex 2024-12-29, 13:54 15
Ciekawe czy po tym incydencie, młody w dorosłości będzie pałać współczuciem do fekalioskórnych ? Pewnie nie
Zgłoś
psyhepl 2024-12-29, 14:09 7
Koleś ma już pozamiatane
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-29, 14:19 52
Kto nie mieszkał w Irlandii i nie widział co odpierdalają tam rozwydrzone gówniaki niech się lepiej nie odzywa. Na szczęście, kolorowi się z nimi nie pierdolą, bo Irol potrafi tylko powiedzieć "mind your manners!", a potem stoi z otwartą japą jak taki słodki dziesięciolatek z fają w ryju wyzwie go od starych matkojebców.

Najgorsze są gówniaki patusów z rodzin od pokoleń żyjących z zasiłków, ale ostatnio i z bogatych domów. Skutek bezstresowego wychowania.
A w odróżnieniu od UK, Francji, czy reszty "imigranckich" krajów, w Irlandii najgorsza patologia to biali, czystej krwi Irole.

[ Dodano: 2024-12-29, 14:21 ]
psyhepl napisał/a:

Koleś ma już pozamiatane

Niekoniecznie. To zależy co gówniak odpierdalał. Jeśli w autobusie, to tam wszędzie są kamery.
Zgłoś
Prosty 2024-12-29, 15:17 36
Jebie mnie irlandia to są ci co Polaków nie chcieli bo im pracę zajebia, teraz mają co zapragnęli, miód na moje oczy. Jebane kurwy na zasiłkach.

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Adiczek 2024-12-29, 16:21 7
Na miejscu ojca bym czarnego podludzia spalił na stosie

[ Dodano: 2024-12-29, 16:22 ]
@TwójCzarnyPan: nie ważne co zrobił, jest biały miał prawo
Zgłoś
zn506 2024-12-29, 17:19 5
Adiczek napisał/a:

czarnego podludzia

Akurat tu Murzyn pracujący - pewnie z tych ucywilizowanych. Raczej obstawiłbym lewackie zachowanie u gówniaka
Zgłoś
a1lp2ha3 2024-12-29, 17:27 10
Pracowałem z Irolami glupie kurwy jebac ich to taki skurwialy kraj pod okupacja angielska mają swoi jezyk ale się glupie kurwy go wstydzą i nie używają jak się o tym dowiedziałem to już wiedziałem z kim mam do czy ienia
Zgłoś
pan_gacus 2024-12-29, 18:06 5
Akurat jedna z nielicznych zalet kolorowej imigracji to fakt, że pigmentododatni się nie pierdolą jak lokalsi z rozwydrzonymi gówniakami.
Zgłoś
smc 2024-12-29, 18:13 2
W życiu bym do autobusu nie wsiadł.

Jak wy możecie z tym plebsem funkcjonować, to ja nie mam pojęcia.
Zgłoś
metyoo 2024-12-29, 19:17 5
TwójCzarnyPan napisał/a:

Kto nie mieszkał w Irlandii i nie widział co odpierdalają tam rozwydrzone gówniaki niech się lepiej nie odzywa. Na szczęście, kolorowi się z nimi nie pierdolą, bo Irol potrafi tylko powiedzieć "mind your manners!", a potem stoi z otwartą japą jak taki słodki dziesięciolatek z fają w ryju wyzwie go od starych matkojebców.
Najgorsze są gówniaki patusów z rodzin od pokoleń żyjących z zasiłków, ale ostatnio i z bogatych domów. Skutek bezstresowego wychowania.
A w odróżnieniu od UK, Francji, czy reszty "imigranckich" krajów, w Irlandii najgorsza patologia to biali, czystej krwi Irole.
Niekoniecznie. To zależy co gówniak odpierdalał. Jeśli w autobusie, to tam wszędzie są kamery.

cała wyspa to patologia, pamiętam, jak w 2004 zszokowany oglądałem gówniaków trzaskających się na podłodze w sklepie, czy galerii, a mamole tyklo stały nad nimi i spokojnym głosem prosiły, żeby dziecko wstało i to się już najprawdopodobniej rozmnożyło, a najpewniej niedługo zacznie to robić. emiraty brytyjskie to największa biała patologia w europie. nawet ruscy są bardziej cywilizowani!

[ Dodano: 2024-12-29, 19:20 ]
Prosty napisał/a:

Jebie mnie irlandia to są ci co Polaków nie chcieli bo im pracę zajebia, teraz mają co zapragnęli, miód na moje oczy. Jebane kurwy na zasiłkach.

nikt nie chciał, niemcy, holendrzy, francuzi, anglicy. przypominam, że w stosunku do widlarzy panuje podobna argumentacja i mimo mojej średniej sympatii do nich to jednak wolę widlarza jako sąsiada, niż gniazdo beżowych karaluchów!
Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy 2024-12-29, 19:34 1
@psyhepl: no dzieciak odsiadka jeszcze pewnie wyjdą przy okazji jakieś posty
Zgłoś
chico35 2024-12-29, 20:56 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

potwierdzam, mieszkałem w Dublin 13 i tam te małe urwy rzucały kamieniami w okna mieszkań gdzie mieszkali Polacy, podchodzili na ulicy i chciali żbey im alko i fajnki kupować, jbana patologia, byłem w 2005 do 2008
Zgłoś
NapalonaFrytka 2024-12-29, 22:32
Irlandzka mniejszość w tym kraju nie powinna miec głosu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem