Irlandia
Irlandia
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najgorsze są gówniaki patusów z rodzin od pokoleń żyjących z zasiłków, ale ostatnio i z bogatych domów. Skutek bezstresowego wychowania.
A w odróżnieniu od UK, Francji, czy reszty "imigranckich" krajów, w Irlandii najgorsza patologia to biali, czystej krwi Irole.
[ Dodano: 2024-12-29, 14:21 ]
Koleś ma już pozamiatane
Niekoniecznie. To zależy co gówniak odpierdalał. Jeśli w autobusie, to tam wszędzie są kamery.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda[ Dodano: 2024-12-29, 16:22 ]
@TwójCzarnyPan: nie ważne co zrobił, jest biały miał prawo
czarnego podludzia
Akurat tu Murzyn pracujący - pewnie z tych ucywilizowanych. Raczej obstawiłbym lewackie zachowanie u gówniaka
Jak wy możecie z tym plebsem funkcjonować, to ja nie mam pojęcia.
Kto nie mieszkał w Irlandii i nie widział co odpierdalają tam rozwydrzone gówniaki niech się lepiej nie odzywa. Na szczęście, kolorowi się z nimi nie pierdolą, bo Irol potrafi tylko powiedzieć "mind your manners!", a potem stoi z otwartą japą jak taki słodki dziesięciolatek z fają w ryju wyzwie go od starych matkojebców.
Najgorsze są gówniaki patusów z rodzin od pokoleń żyjących z zasiłków, ale ostatnio i z bogatych domów. Skutek bezstresowego wychowania.
A w odróżnieniu od UK, Francji, czy reszty "imigranckich" krajów, w Irlandii najgorsza patologia to biali, czystej krwi Irole.
Niekoniecznie. To zależy co gówniak odpierdalał. Jeśli w autobusie, to tam wszędzie są kamery.
cała wyspa to patologia, pamiętam, jak w 2004 zszokowany oglądałem gówniaków trzaskających się na podłodze w sklepie, czy galerii, a mamole tyklo stały nad nimi i spokojnym głosem prosiły, żeby dziecko wstało i to się już najprawdopodobniej rozmnożyło, a najpewniej niedługo zacznie to robić. emiraty brytyjskie to największa biała patologia w europie. nawet ruscy są bardziej cywilizowani!
[ Dodano: 2024-12-29, 19:20 ]
Jebie mnie irlandia to są ci co Polaków nie chcieli bo im pracę zajebia, teraz mają co zapragnęli, miód na moje oczy. Jebane kurwy na zasiłkach.
nikt nie chciał, niemcy, holendrzy, francuzi, anglicy. przypominam, że w stosunku do widlarzy panuje podobna argumentacja i mimo mojej średniej sympatii do nich to jednak wolę widlarza jako sąsiada, niż gniazdo beżowych karaluchów!
Kto nie mieszkał w Irlandii i nie widział co odpierdalają tam rozwydrzone gówniaki niech się lepiej nie odzywa. Na szczęście, kolorowi się z nimi nie pierdolą, bo Irol potrafi tylko powiedzieć "mind your manners!", a potem stoi z otwartą japą jak taki słodki dziesięciolatek z fają w ryju wyzwie go od starych matkojebców.
potwierdzam, mieszkałem w Dublin 13 i tam te małe urwy rzucały kamieniami w okna mieszkań gdzie mieszkali Polacy, podchodzili na ulicy i chciali żbey im alko i fajnki kupować, jbana patologia, byłem w 2005 do 2008
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów