Jaszczurka jest cierpliwa i w końcu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Jebniete muzułmanskie dziecko moglo samo ten filmik nagrac, a potem ta jaszuczrka je wpierdolic ma szczescie ze jego alfonsi byli w poblizu
Przypomniał mi się stary kawał:
-Wiesz co? Z tego Zbycha to kawał skurwysyna jest.
-Dlaczego?
-Przyjebałem mu w ryj, a on mi oddał!
-Wiesz co? Z tego Zbycha to kawał skurwysyna jest.
-Dlaczego?
-Przyjebałem mu w ryj, a on mi oddał!
kurwa a mi rodzice resoraki kupowali.... A tu widze że jaszczurki lepsze
To jest właśnie prawdziwe wychowanie dziecka w zasadach powalonej ideologii Islamu! wszystkie inne istoty błądzą, nie mają racji i nie zasługują na życie w królestwie Allaha, jak ktoś się z tym nie zgadza niech spłonie w piekle. Tylko muzułmanie są godni a Islam to jedyna słuszna religia(co z tego że ma zasady jak ze średniowiecza) to wszyscy inni się mylą, wszyscy ci z cywilizowanych, bogatych, demokratycznych krajów, którzy nie widzą wspaniałości wielkiego Allaha, który wynagrodzi nas w niebie przyjemnościami fizycznymi. Ich religia jest najgorszą chorobą XXI wieku
prozac27 napisał/a:
A ja w sumie jestem za tym żeby zrzucić bombkę biologiczną na nas wszystkich żebyśmy się nie mogli rozmnażać bo tak naprawdę to jesteśmy szarańczą tego świata i wszystkim co ją mogło najgorszego spotkać tylko niszczymy tą planetę! Mnie to jebie i zwisa bo i tak max 50 lat mi zostało chyba że się wcześniej na R6 rozjebe!
A ja jestem za tym by upierdolić ci jaja u samej dupy a akcję obcinania wrzucić na Hard
I dobrze małemu brudasowi powinien zdechnąć.
Ps z tego powodu w hardzie mam wyłączone znęcanie się nad zwierzętami
Ps z tego powodu w hardzie mam wyłączone znęcanie się nad zwierzętami
mała wredna małpa
A mogła zabić :/
Teraz wiem dlaczego Hitler tak nie lubił żydów
pewnie po tym te brudasy zjadły tą jaszczurke
pewnie po tym te brudasy zjadły tą jaszczurke
Kurwa! Zabijajcie se koty, jedzcie psy, raźcie prądem świnie i owce, Ale kurwa do jaszczurek to szacunek musi być! Pierdolone brudasy...
tępe arabusy. wielbłądy powinni pasać
Szkoda ,że mu palca nie ujebała . Jebany arab mały
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów