Jaszczurka jest cierpliwa i w końcu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
popierdolony brudny skurwiel!!!
Ehh... A ja od początku miałem nadzieje że upierdoli mu tego palca przy samej dupie :/
AAAARRR Dobrze tak gnojkowi!
Zasraniec ma nauczkę że się nie znęca nad zwierzętami!
Tatuś widzę nie ma nic przeciwko takim zabawom...
Jebane brudasy, na szubienice z nimi!
Zasraniec ma nauczkę że się nie znęca nad zwierzętami!
Tatuś widzę nie ma nic przeciwko takim zabawom...
Jebane brudasy, na szubienice z nimi!
prozac27 napisał/a:
A ja w sumie jestem za tym żeby zrzucić bombkę biologiczną na nas wszystkich żebyśmy się nie mogli rozmnażać bo tak naprawdę to jesteśmy szarańczą tego świata i wszystkim co ją mogło najgorszego spotkać tylko niszczymy tą planetę! Mnie to jebie i zwisa bo i tak max 50 lat mi zostało chyba że się wcześniej na R6 rozjebe!
zrob przysluge spoleczenstwu i pierdolnij se w leb
a co do bombek to taka na arabow by sie przydala... ucza tylko agresji i nienawisci.
Mały smierdzący brudas ! Mógł mu upierdolic rękę a potem zjeść całą brudną rodzine i spierdolić z usmiechem na twarzy ! Niech ginie !
Rems napisał/a:
zrob przysluge spoleczenstwu i pierdolnij se w leb
a co do bombek to taka na arabow by sie przydala... ucza tylko agresji i nienawisci.
Masz coś do moich braci?
Uważaj żeby tobie nie stała się krzywda
piwo dla jaszczurki! ma brudas za swoje
jako że lubie gady to młodemu bym przypierdolił kablem od prodiża albo czymś cięższym. szkoda że jaszczura nie posiada zębów jak pirania
świeże świerszcze dla jaszczura
świeże świerszcze dla jaszczura
niby taki cwaniak z tego dzieciaka...
a jak zostanie ugryziony to jaka cipa z niego...
a jak zostanie ugryziony to jaka cipa z niego...
dla araba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów