18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Młody miłośnik sztuki
k................0 • 2018-06-21, 10:13
Chciał się tylko przytulić.

Rachunek: 132 tys. dolarów
Za taką kasę miałby prawdziwą przyjemność do końca życia
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eMJay8086 2018-06-22, 9:54 7
@ ~Erutlev
I dałeś się wydymać jak frajer bo Ci tak powiedzieli, a Ty spuściłeś uszy po sobie czy przywaliłeś im pismem?
Zgłoś
MadDave 2018-06-22, 10:38 1
@upupupupup - pragnę przypomnieć ile kosztowała instalacja pod nazwą"wodospad" która składała się z folii malarskiej a która to zainstalowana była w krakowie(lub nadal jest) Jej koszt to "zaledwie" 49tyś złotych, chociaż inne źródła mówią o kwocie dochodzącej nawet do pół miliona cebulionów.

Jak zapewne sami wiecie "dzieło" wygląda niczym poszarpane folie które w wyniku silnego wiatru przyczepiły się do fasady budynki i czekają aż ekipa sprzątająca je ściągnie.

Taka sztuka ma tylko jeden cel- łechtać ego niespełnionego artysty który być może dzięki asp ma jakikolwiek zawód, bo w innym miejscu pracy mógłby sobie po prostu nie poradzić. A wisi czy stoi tylko dlatego że ktoś poklepał kogo trzeba po plecach i włożył kopertę w kieszeń komu trzeba.

Co do zdarzenia na nagraniu- jak dla mnie to popiersie wygląda jak jakaś tania ozdoba z domu towarowego. Co nie zmienia faktu że gówniaka trzeba pilnować. Gdyby to było ze szkła albo czegoś ostrego/ ciężkiego to była by inna śpiewka. No a dwa że instalacja źle zabezpieczona.
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2018-06-22, 11:45 1
Trzy słowa:
Dziecka
Się
Pilnuje.
A jak ktoś chodzi oglądać takie hujstwa, to huj z nim.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-06-22, 12:14 1
Dziecka się pilnuje więc pizda powinna w pysk dostać za te zjebane tłumaczenia, a wystawy się zabezpiecza, więc powinna pozwać ich za szkody jakie doznało lub mogło doznać dziecko. I wszyscy happy.
Zgłoś
SirMajkel 2018-06-22, 12:15 1
gdzie nie polecisz na wakacje to wszędzie pełno drących mordę bahorów niedopilnowanych przez rodziców. Robią co chcą czy głównie wkurwiają innych co przylecieli wypocząć.
Zgłoś
Zcarg 2018-06-22, 13:15 1
Bardzo dobrze niech pilnuje gówniaka a potem płacz i narzekanie
Zgłoś
realign 2018-06-22, 13:37
Tam każdy każdego próbuje w sądzie wyruchać.
Zgłoś
Bombeluna 2018-06-22, 15:00
Ale wiecie, że tutaj chodzi o pranie kasy?
Autor tego "czegoś" twierdzi, że tyle właśnie kosztuje... a znając murikę - babka tyle właśnie zapłaci.
Zgłoś
zonk 2018-06-22, 15:38 1
No cóż...
Zgłoś
Pimplepooper 2018-06-22, 20:09 1
Po pierwsze na tym polega wolny rynek (wszystkiego), ze rzeczy nie ocenia sie w zaleznosci od rzeczywistej wartosci (wtedy wszystko powinno byc w chinskich cenach) tylko od ceny, ktora jestesmy gotowi za nia zaplacic.
Po drugie na filmie nawet nie widac przejecia matki, ze jej dziecko cos spierdolilo, cos co wymagalo pracy innej osoby i ktora w zaufaniu powierzyla to galerii, wiec ktos musi teraz poniesc konsekwencje, bo nie rozumiem dlaczego artysta ma byc stratny.
Po trzecie takie matki, ktore nie ogarniaja wlasnych dzieci sa przykladem spierdolenia umyslowego. Dzieciom nie wolno na wszystko pozwalac dla swietego spokoju. Nawet jesli galeria miala zapis o dzieciakach to przypuszczam, ze umiescili takze informacje o tym, ze wymagany jest nadzor opiekuna.
Po czwarte jestem ciekawa czy gdyby jakies spierdolone dziecko zniszczylo najbardziej cenna rzecz jaka w zyciu udalo Wam sie nabyc to wykazalibyscie sie rowna empatia?
A i calkiem niedawno byla sprawa jakiegos malego kurwia i jego matuli chyba z Sephora gdzie dziecko stwierdzilo, ze pobawi sie kosmetykami i urzadzilo mame na rachunek ponad 1000 funtow albo dolarow, juz nie pamietam.
RODZIC JEST ODPOWIEDZIALNY ZA DZIECKO. KROPKA.
Zgłoś
Tafariel 2018-06-22, 22:00
SirMajkel napisał/a:

gdzie nie polecisz na wakacje to wszędzie pełno drących mordę bahorów niedopilnowanych przez rodziców. Robią co chcą czy głównie wkurwiają innych co przylecieli wypocząć.

To wybieraj hotele tylko dla dorosłych i nie będą wkurwiać
Zgłoś
Nattsjel 2018-06-22, 22:02
Nie ważne ile było warte. Ja płacę za wszystko co moje dziecko dosłownie przez sekunde nieuwagi zrobi. Przecież nie można mieć wiecznie oczu na dziecku bo trzeba czasem zerknąć za czymś innym w sklepie. I nie, nie mam wyjebane na to, co moje dziecko robi ale bywało, że jak oglądała kubek z porcelany to każdemu, szczególnie dziecku może wypaść. No i wypadło. Ale nie tłumaczyłm się *no ale to dziecko*. Zapłaciłam. Za potłuczone whisky, gdy córce wypadła piłka z rąk i wpadła prosto w regał, też zapłaciłam. Nie ma dla mnie wytłumaczenia, bo to dziecko.
Zgłoś
t1ger_delta 2018-06-23, 1:00
"Ojej! Jak oni śmią wystawiać mi rachunek za dzieło sztuki które Dżesiczka SŁUSZNIE zniszczyła! Jak śmią mnie pouczać! Ja wychowuję dzieciątko bezstresowo!"

Pilnuj gówniaka lub płać.

Nattsjel napisał/a:

Nie ważne ile było warte. Ja płacę za wszystko co moje dziecko dosłownie przez sekunde nieuwagi zrobi. Przecież nie można mieć wiecznie oczu na dziecku bo trzeba czasem zerknąć za czymś innym w sklepie. I nie, nie mam wyjebane na to, co moje dziecko robi ale bywało, że jak oglądała kubek z porcelany to każdemu, szczególnie dziecku może wypaść. No i wypadło. Ale nie tłumaczyłm się *no ale to dziecko*. Zapłaciłam. Za potłuczone whisky, gdy córce wypadła piłka z rąk i wpadła prosto w regał, też zapłaciłam. Nie ma dla mnie wytłumaczenia, bo to dziecko.

Są takie zajefajne smycze dla dzieci. Chcesz gówniaka to masz mieć go na oku zawsze. Nie masz? Twoje ryzyko, w razie co odpowiadasz ty - rodzic. Nikt inny. To nie wina właściciela że rzeźba se stoi ot tak. To twoja wina bo twój niewychowany bachor biega luzem bez kagańca.
Zgłoś
Dooku 2018-06-23, 12:52
Skończyłem kurs spawacza na TIG i MAG, mogę takie coś zrobić za tysiaka + materiał.
Zgłoś
okrutnyCham 2018-06-24, 13:41 1
dobrze tak kurwie, nastepnym razem niech wezmie malego skurwysyna na smycz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem