Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I przed czym te cioty tak spierdalają?
Przed pracą
Poproszę Cię o jedno, zaufaj mi... bardziej niż tym inernetowym napinaczom. Zrobiłem niejednokrotnie, pod wpływem a czasami bez. czasami żałuję tego a czasami śmieje się z tych sytucji. Jak bym był głupi to bym nagrywał, zrobiłem to dla siebie, TO WSZYSTKO CO ZROBIŁEM. ZROBIŁEM DLA SIEBIE. nie potrzebuje się tym chwalić, nie potrzebuję też wiedzieć kto coś zrobił w tym kierunku, chcciał bym tylko narzucić tym zjebom to jacy silni są w internecie.... a może i ty jesteś w stanie coś z tym zrobić? Może Ty Panie Sebastianie oraz Ty Pani Karyno jesteś coś zrobić z tym syfem? Może powinniśmy robić filmiki jak ruscy, gdzie polewa się ćpunów niezmywalnym gównem, tylko że to jest Polska i tutaj nas ścigają, w ten czy inny sposób. Wydaje mi się że za słabno sobie ufamy, podzieliła nas religia i inne rzeczy a oni mają jeden cel, przejąć Europę, co dalej z tym zrobimy?
Skończyłeś? To spuść wode bo śmierdzi:-/
I to się nazywa mieszane uczucia... Bo niby ciapaci klepią białego, ale z drugiej strony to nazista dostaje wpierdol
Zrobiłeś błąd w słowie "nazista".
Poprawiłem.
Nie ma za co.
poker better than lifechyba żyjemy w innych Polskach.W Polsce taka sytuacja nigdy nie będzie miała miejsca niezależnie od tego kto będzie rządził i ilu ich się tu nie zjedzie. My po prostu mamy walkę i obronę w naszym DNA i mimo iż lewackich ciot przybywa, zawsze znajdzie się grupa: patriotów, narodowców, nacjonalistów którzy nie pozwolą na to by na ich osiedlach bez żadnych konsekwencji panoszyło się to ścierwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów