18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
plastic 2021-12-12, 18:55
janlew napisał/a:

No tu się w miarę zgadza ale przy założeniu że ateizm/antykatolizm jest religią, bo to on jest głównym filarem człowieka sowieckiego.
No i oczywiście jest, jest to religia którą żydzi wpajają gojom, sami tracąc tożsamość jedynie na pokaz. Bo cóż łatwiejszego niż manipulować wypranym z mózgu lewakiem. Mając w rękach media, uniwerki, podkulturę i Internet, można mnożyć ateistycznych szabesgojów jak króliki, i wypierać wrogie chrześcijaństwo oraz jego wartości gdzie się da. A to oznacza władze i szekle.
Można wdrażać multikulturę i wtedy napuszczać muzułmanów na chrześcijan, czarnych na białych, i odwrotnie. Oczywiście w okupowanej Palestynie aka Israelu, palestyńskie dzieci za siatkę i do Gazy. No mo mulitulti tez jest przecież tylko dla Gojów...
...To wszystko oczywiście na zachodzie, w żydokomunie mozna było zwalczać cywilizacje zachodnią/łacińską po prostu siłą i zbrodnią.

dziś wściekły antyklerykalizm ukrywa się pod płaszczykiem ateizmu w taki sam sposób, jak odbieranie wolności ukrywa sie pod płaszczykiem równości i bezpieczeństwa. widze to jako dwa filary, choć może to jedno i to samo.

Rozjebie napisał/a:

Czyli rozumiem, ze od ok. 250.000 lat p.n.e. do 380 r. n. e. (ustanowienie chrześcijaństwa jako legalną religie) homo sapiens w Europie mieli wysrane w swoje młode?

w pierwszym zdaniu napisałem "każda religia ma swoją propagandę.", a więc nie - nie rozumiesz. raczej wymyślasz pod tezę.
Zgłoś
Rozjebie 2021-12-12, 22:04
plastic napisał/a:

w pierwszym zdaniu napisałem "każda religia ma swoją propagandę.", a więc nie - nie rozumiesz. raczej wymyślasz pod tezę.

Czyli jak typowy żyd/ katol przyłapany na tępym rozumowaniu - proste pytanie zadane, zero odpowiedzi tylko wykręcanie sie jak glista
I sie dziwicie, ze logicznie myślący ludzie maja was za kmiotków

plastic napisał/a:

wymyślasz

Ze co robię? JA cos wymyślam?
Zgłoś
plastic 2021-12-13, 8:08
rozloze ci na czynniki pierwsze ale to pierwszy i ostatni raz, glupi chlopcze.

" Czyli rozumiem, ze od ok. 250.000 lat p.n.e. do 380 r. n. e. (ustanowienie chrześcijaństwa jako legalną religie) homo sapiens w Europie mieli wysrane w swoje młode? "

tak.

nie.

ktore wolisz? na pytania kretyna zadna odpowiedz nie jest dobra.

po pierwsze, nic nie wiemy o tak dawnych wierzeniach/religiach

po drugie, jakie to ma znaczenie? religia nie determinuje niczego w sposob absolutny - trzeba to ci tlumaczyc?

odruchy macierzynskie to wypadkowa indywidualnych uwarunkowan biologicznych oraz srodowiska. u niektorycyh matek jest na b. niskim poziomie i wplyw religii (srodowisko) stawiajacej zycie ludzkie na pierwszym miejscu zwieksza szanse, ze nawet takie matki odchowaja swoje dzieci. analogicznie, religie o innych dogmatach moga dawac mniejsza szanse. oczywiscie mowimy o statystyce, a nie o zero-jedynkowym swiecie, w ktorym ty najwyrazniej zyjesz.

myslenie dwubiegunowe jest cecha ludzi malo spostrzegawczych i o plytkiej wyobrazni, wiec z calym szacunkiem, chuj ci w dupe i nie zawracaj mi glowy takimi pierdami, obłąkany czubku.
Zgłoś
Rozjebie 2021-12-13, 13:03
plastic napisał/a:

rozloze ci na czynniki pierwsze ale to pierwszy i ostatni raz, glupi chlopcze.
" Czyli rozumiem, ze od ok. 250.000 lat p.n.e. do 380 r. n. e. (ustanowienie chrześcijaństwa jako legalną religie) homo sapiens w Europie mieli wysrane w swoje młode? "
tak.
nie.
ktore wolisz? na pytania kretyna zadna odpowiedz nie jest dobra.
po pierwsze, nic nie wiemy o tak dawnych wierzeniach/religiach
po drugie, jakie to ma znaczenie? religia nie determinuje niczego w sposob absolutny - trzeba to ci tlumaczyc?
odruchy macierzynskie to wypadkowa indywidualnych uwarunkowan biologicznych oraz srodowiska. u niektorycyh matek jest na b. niskim poziomie i wplyw religii (srodowisko) stawiajacej zycie ludzkie na pierwszym miejscu zwieksza szanse, ze nawet takie matki odchowaja swoje dzieci. analogicznie, religie o innych dogmatach moga dawac mniejsza szanse. oczywiscie mowimy o statystyce, a nie o zero-jedynkowym swiecie, w ktorym ty najwyrazniej zyjesz.
myslenie dwubiegunowe jest cecha ludzi malo spostrzegawczych i o plytkiej wyobrazni, wiec z calym szacunkiem, chuj ci w dupe i nie zawracaj mi glowy takimi pierdami, obłąkany czubku.

I znów żydowskie wykręcanie sie od odpowiedzi. Po co pierdolisz ze nic nie wiemy o dawnych wierzeniach, skoro ja mowie o chrześcijaństwie?

Zreszta nieważne - rozmowa z betonem wierzącym w superżyda ma taki sam sens jak rozmowa z cyganami
Zgłoś
baronturbina 2021-12-13, 13:40
Rozjebie napisał/a:

I znów żydowskie wykręcanie sie od odpowiedzi. Po co pierdolisz ze nic nie wiemy o dawnych wierzeniach, skoro ja mowie o chrześcijaństwie?
Zreszta nieważne - rozmowa z betonem wierzącym w superżyda ma taki sam sens jak rozmowa z cyganami

Sebastian kurwa! Bo ci z matka telefon zabierzemy. W szkole jesteś a nie w internecie!
Zgłoś
t................0 2022-05-06, 20:41
plastic napisał/a:

każda religia ma swoją propagandę.
wpajasz ludziom przez pokolenia, że życie ludzkie należy chronić za wszelką cenę, a za dobre uczynki czeka cię nagroda i cyk, masz człowieka chrześcijańskiego.
wpajasz ludziom przez 20 lat dzięki technologii, że wszyscy są równi, najważniejsza jest wygoda, a płcie nie istnieją i cyk, masz człowieka sowieckiego.
a u chinoli jeszcze inaczej, może po konfucjuszowemu: każy sam musi złowić sobie rybę... więc chuj z tym dzieckiem.. czy coś podobnego.
a może faktycznie każda matka w chinach sprawdza co tydzień dziennik statystyczny żeby dostosować poziom opieki nad dzieckiem do bieżącej sytuacji demograficznej... szanowałbym taki ścisły umysł.

Wpajasz ludziom od kołyski, że mają się łasić na kolanach przed klechą nawet jeśli im gwałci dzieci, i cyk, masz człowieka polskiego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem