Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tu się w miarę zgadza ale przy założeniu że ateizm/antykatolizm jest religią, bo to on jest głównym filarem człowieka sowieckiego.
No i oczywiście jest, jest to religia którą żydzi wpajają gojom, sami tracąc tożsamość jedynie na pokaz. Bo cóż łatwiejszego niż manipulować wypranym z mózgu lewakiem. Mając w rękach media, uniwerki, podkulturę i Internet, można mnożyć ateistycznych szabesgojów jak króliki, i wypierać wrogie chrześcijaństwo oraz jego wartości gdzie się da. A to oznacza władze i szekle.
Można wdrażać multikulturę i wtedy napuszczać muzułmanów na chrześcijan, czarnych na białych, i odwrotnie. Oczywiście w okupowanej Palestynie aka Israelu, palestyńskie dzieci za siatkę i do Gazy. No mo mulitulti tez jest przecież tylko dla Gojów...
...To wszystko oczywiście na zachodzie, w żydokomunie mozna było zwalczać cywilizacje zachodnią/łacińską po prostu siłą i zbrodnią.
dziś wściekły antyklerykalizm ukrywa się pod płaszczykiem ateizmu w taki sam sposób, jak odbieranie wolności ukrywa sie pod płaszczykiem równości i bezpieczeństwa. widze to jako dwa filary, choć może to jedno i to samo.
Czyli rozumiem, ze od ok. 250.000 lat p.n.e. do 380 r. n. e. (ustanowienie chrześcijaństwa jako legalną religie) homo sapiens w Europie mieli wysrane w swoje młode?
w pierwszym zdaniu napisałem "każda religia ma swoją propagandę.", a więc nie - nie rozumiesz. raczej wymyślasz pod tezę.
w pierwszym zdaniu napisałem "każda religia ma swoją propagandę.", a więc nie - nie rozumiesz. raczej wymyślasz pod tezę.
Czyli jak typowy żyd/ katol przyłapany na tępym rozumowaniu - proste pytanie zadane, zero odpowiedzi tylko wykręcanie sie jak glista
I sie dziwicie, ze logicznie myślący ludzie maja was za kmiotków
wymyślasz
Ze co robię? JA cos wymyślam?
" Czyli rozumiem, ze od ok. 250.000 lat p.n.e. do 380 r. n. e. (ustanowienie chrześcijaństwa jako legalną religie) homo sapiens w Europie mieli wysrane w swoje młode? "
tak.
nie.
ktore wolisz? na pytania kretyna zadna odpowiedz nie jest dobra.
po pierwsze, nic nie wiemy o tak dawnych wierzeniach/religiach
po drugie, jakie to ma znaczenie? religia nie determinuje niczego w sposob absolutny - trzeba to ci tlumaczyc?
odruchy macierzynskie to wypadkowa indywidualnych uwarunkowan biologicznych oraz srodowiska. u niektorycyh matek jest na b. niskim poziomie i wplyw religii (srodowisko) stawiajacej zycie ludzkie na pierwszym miejscu zwieksza szanse, ze nawet takie matki odchowaja swoje dzieci. analogicznie, religie o innych dogmatach moga dawac mniejsza szanse. oczywiscie mowimy o statystyce, a nie o zero-jedynkowym swiecie, w ktorym ty najwyrazniej zyjesz.
myslenie dwubiegunowe jest cecha ludzi malo spostrzegawczych i o plytkiej wyobrazni, wiec z calym szacunkiem, chuj ci w dupe i nie zawracaj mi glowy takimi pierdami, obłąkany czubku.
rozloze ci na czynniki pierwsze ale to pierwszy i ostatni raz, glupi chlopcze.
" Czyli rozumiem, ze od ok. 250.000 lat p.n.e. do 380 r. n. e. (ustanowienie chrześcijaństwa jako legalną religie) homo sapiens w Europie mieli wysrane w swoje młode? "
tak.
nie.
ktore wolisz? na pytania kretyna zadna odpowiedz nie jest dobra.
po pierwsze, nic nie wiemy o tak dawnych wierzeniach/religiach
po drugie, jakie to ma znaczenie? religia nie determinuje niczego w sposob absolutny - trzeba to ci tlumaczyc?
odruchy macierzynskie to wypadkowa indywidualnych uwarunkowan biologicznych oraz srodowiska. u niektorycyh matek jest na b. niskim poziomie i wplyw religii (srodowisko) stawiajacej zycie ludzkie na pierwszym miejscu zwieksza szanse, ze nawet takie matki odchowaja swoje dzieci. analogicznie, religie o innych dogmatach moga dawac mniejsza szanse. oczywiscie mowimy o statystyce, a nie o zero-jedynkowym swiecie, w ktorym ty najwyrazniej zyjesz.
myslenie dwubiegunowe jest cecha ludzi malo spostrzegawczych i o plytkiej wyobrazni, wiec z calym szacunkiem, chuj ci w dupe i nie zawracaj mi glowy takimi pierdami, obłąkany czubku.
I znów żydowskie wykręcanie sie od odpowiedzi. Po co pierdolisz ze nic nie wiemy o dawnych wierzeniach, skoro ja mowie o chrześcijaństwie?
Zreszta nieważne - rozmowa z betonem wierzącym w superżyda ma taki sam sens jak rozmowa z cyganami
I znów żydowskie wykręcanie sie od odpowiedzi. Po co pierdolisz ze nic nie wiemy o dawnych wierzeniach, skoro ja mowie o chrześcijaństwie?
Zreszta nieważne - rozmowa z betonem wierzącym w superżyda ma taki sam sens jak rozmowa z cyganami
Sebastian kurwa! Bo ci z matka telefon zabierzemy. W szkole jesteś a nie w internecie!
każda religia ma swoją propagandę.
wpajasz ludziom przez pokolenia, że życie ludzkie należy chronić za wszelką cenę, a za dobre uczynki czeka cię nagroda i cyk, masz człowieka chrześcijańskiego.
wpajasz ludziom przez 20 lat dzięki technologii, że wszyscy są równi, najważniejsza jest wygoda, a płcie nie istnieją i cyk, masz człowieka sowieckiego.
a u chinoli jeszcze inaczej, może po konfucjuszowemu: każy sam musi złowić sobie rybę... więc chuj z tym dzieckiem.. czy coś podobnego.
a może faktycznie każda matka w chinach sprawdza co tydzień dziennik statystyczny żeby dostosować poziom opieki nad dzieckiem do bieżącej sytuacji demograficznej... szanowałbym taki ścisły umysł.
Wpajasz ludziom od kołyski, że mają się łasić na kolanach przed klechą nawet jeśli im gwałci dzieci, i cyk, masz człowieka polskiego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów