...poznaje jak ciężkie jest życie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skośne małpy nie dbają o młode tak jak Europejczycy... Z 1,5 miliarda 1 w tą czy w tamtą stronę to nawet do statystyki nie wpiszą
C0C0JUMBO napisał/a:
Skośne małpy nie dbają o młode tak jak Europejczycy... Z 1,5 miliarda 1 w tą czy w tamtą stronę to nawet do statystyki nie wpiszą
każda religia ma swoją propagandę.
wpajasz ludziom przez pokolenia, że życie ludzkie należy chronić za wszelką cenę, a za dobre uczynki czeka cię nagroda i cyk, masz człowieka chrześcijańskiego.
wpajasz ludziom przez 20 lat dzięki technologii, że wszyscy są równi, najważniejsza jest wygoda, a płcie nie istnieją i cyk, masz człowieka sowieckiego.
a u chinoli jeszcze inaczej, może po konfucjuszowemu: każy sam musi złowić sobie rybę... więc chuj z tym dzieckiem.. czy coś podobnego.
a może faktycznie każda matka w chinach sprawdza co tydzień dziennik statystyczny żeby dostosować poziom opieki nad dzieckiem do bieżącej sytuacji demograficznej... szanowałbym taki ścisły umysł.
Jestem pełen podziwu.. gość po nim przejechał a ten wstaje jak gdyby nigdy nic
Nikt jeszcze nie napisał : „ o kurwa nic nie boli tak jak krzywda dziecka! Przestańcie się śmiać gnoje”
Wszyscy tatusiowie po sobocie trzeźwieją? A co z bommmbelkami?
plastic napisał/a:
każda religia ma swoją propagandę.
wpajasz ludziom przez 20 lat dzięki technologii, że wszyscy są równi, najważniejsza jest wygoda, a płcie nie istnieją i cyk, masz człowieka sowieckiego.
No tu się w miarę zgadza ale przy założeniu że ateizm/antykatolizm jest religią, bo to on jest głównym filarem człowieka sowieckiego.
No i oczywiście jest, jest to religia którą żydzi wpajają gojom, sami tracąc tożsamość jedynie na pokaz. Bo cóż łatwiejszego niż manipulować wypranym z mózgu lewakiem. Mając w rękach media, uniwerki, podkulturę i Internet, można mnożyć ateistycznych szabesgojów jak króliki, i wypierać wrogie chrześcijaństwo oraz jego wartości gdzie się da. A to oznacza władze i szekle.
Można wdrażać multikulturę i wtedy napuszczać muzułmanów na chrześcijan, czarnych na białych, i odwrotnie. Oczywiście w okupowanej Palestynie aka Israelu, palestyńskie dzieci za siatkę i do Gazy. No mo mulitulti tez jest przecież tylko dla Gojów...
...To wszystko oczywiście na zachodzie, w żydokomunie mozna było zwalczać cywilizacje zachodnią/łacińską po prostu siłą i zbrodnią.
czarna rodzinka, jednego w tę czy w tę im bez różnicy.
krzysieks997 napisał/a:
Jestem pełen podziwu.. gość po nim przejechał a ten wstaje jak gdyby nigdy nic
Wie, że ma jutro na szóstą do fabryki
Filmik z rozjechanym gówniakiem, a ci się rozpisują o pon buczku, diabeu i folksdojczach.
plastic napisał/a:
wpajasz ludziom przez pokolenia, że życie ludzkie należy chronić za wszelką cenę, a za dobre uczynki czeka cię nagroda i cyk, masz człowieka chrześcijańskiego.
Czyli rozumiem, ze od ok. 250.000 lat p.n.e. do 380 r. n. e. (ustanowienie chrześcijaństwa jako legalną religie) homo sapiens w Europie mieli wysrane w swoje młode?
baronturbina napisał/a:
Nikt jeszcze nie napisał : „ o kurwa nic nie boli tak jak krzywda dziecka! Przestańcie się śmiać gnoje”
Widać że wstało bez większego problemu wiec powinno być ok nie ma się co spuszczać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów