Młody daj rękę, odpalimy fajerwerki w parku, tylko trzymaj rękę z fajerwerkiem wysoko do góry
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miguel Potter i strzelająca różdżka.
JoSeed napisał/a:
Szkoda, że w mamunię nie wycelował...
Szkoda, że inny dzieciak w oko nie dostał, wtedy byłoby co oglądać
Oby wyrósł na sadystę.
Co by nie mówić zajebiste dzieciństwo ma, a nie jak gówniarze w postępowym świecie morda w telefonie, a później problem z przebiegnięciem 50m
BarmanInternetu napisał/a:
Co by nie mówić zajebiste dzieciństwo ma, a nie jak gówniarze w postępowym świecie morda w telefonie, a później problem z przebiegnięciem 50m
Przestań nas obrażać! Nie przebiegnę 15 metrów, nie zakłamuj statystyk!
Wstyd prosić o datki na ten portal akceptując jednocześnie takie rzeczy na głównej
BarmanInternetu napisał/a:
Zajebiste dopóki go nie odstrzelą koledzy z faveli.
starszy syn - Dobra ojciec nie pierdol, nie takie rzeczy obiecywałeś.
matka - Dawaj, dawaj, pokaż staremu jak to robi mężczyzna, on tylko obiecywać umie.
starszy syn - Dawaj, dawaj, w te pizdy celuj!
matka - Migel hahaha, Migel hahaha... Zjebałeś to jak Twój stary...
ojciec - Dam Ci rok PREMIUM na sadistic tylko dobrze celuj.
starszy syn - Dobra ojciec nie pierdol, nie takie rzeczy obiecywałeś.
matka - Dawaj, dawaj, pokaż staremu jak to robi mężczyzna, on tylko obiecywać umie.
starszy syn - Dawaj, dawaj, w te pizdy celuj!
matka - Migel hahaha, Migel hahaha... Zjebałeś to jak Twój stary...
Fajnie stary uczy gnojka kierować ogień w poziomie jest większy zasięg, szyja nie boli i ludzie fajnie spierdalają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów