📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ostatnio miałem ochotę wysiąść , machnąć przed kaprawymi ślepiami czymkolwiek z słowami starszy sierżant sztabowy Kukała, czy posiada pan uprawnienia do kierowania ruchem ? nie? dokumenty poproszę!
To jest przyszły pracownik który w wieku 24 lat będzie miał 20 lat doświadczenia.
Tłusty jebaniec i do tego zawzięty - pewnie do polityki pójdzie w przyszłości.
jak zabije to nawet do puszki nie trafi i weź mu podskocz
Filmik z rodzinnej kolekcji Kim Dzong Una
Tyle lat minęło i jak nam młody wyrósł, teraz całym krajem trzęsie !
Tyle lat minęło i jak nam młody wyrósł, teraz całym krajem trzęsie !
gdyby dźgnął i przebił tę oponę, to byłby materiał na harda. a tak to tylko pyskaty zasraniec z nożem...
Jakby nie to, że to mały żółciuchny parówczak to bym pomyślał, że to w łodzi. Jak parkowałem w łodzi służbowo to podszedł mnie szczerbaty szczyl i mówi, że tu strasznie schodzi powietrze z opon ale za piątala to on przypilnuje, żeby nie zeszło.
Kurwa, abonament płaci pewnie za parkng na swojego plastikowego trój-kołowca a wy mu się dziwicie, bo jakiś cwel mu sie na miejsce wjebał. :idzpanwchuj:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów