📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Putin go zaraz na wojne wyśle
Piękny trolling, a lemingi będą się kłócić.
Ja też się tak cieszyłem
JestemZayebistyAwyNie napisał/a:
Ja też się tak cieszyłem
No w koncu Ty jestes zajebisty, a my nie.
A spokojnie, za wiele to zmieni w obecnej sytuacji, takze popcorn w lape i paczamy co sie dalej bedzie odjebywac na wschodzie.
on nie krzyczy po russku... możecie sprawdzić to łatwo za pomocą AI. teraz takie technologię ..., normalnie żyjemy w cyberpunku i średniowieczu jednocześnie... ktoś wierzy w controlled oposition ?
mynameisgod napisał/a:
on nie krzyczy po russku... możecie sprawdzić to łatwo za pomocą AI. teraz takie technologię ..., normalnie żyjemy w cyberpunku i średniowieczu jednocześnie... ktoś wierzy w controlled oposition ?
Po rusku krzyczy i nie trzeba żadnego AI, żeby to stwierdzić a AI nie jest nieomylna.
Typowy użytkownik portalu Sadistic. Poglądy, wiek, fetysz Trumpa - wszystko się zgadza.
[ Dodano 2024-11-07, 00:36 ]
[ Dodano 2024-11-07, 00:36 ]
AlbertoNihilo napisał/a:
Akurat 'peremoha' to po ukraińsku. Po rusku jest 'pabieda'.Po rusku krzyczy i nie trzeba żadnego AI, żeby to stwierdzić a AI nie jest nieomylna.
Ukasz995 napisał/a:
Kto będzie w dupie, to się jeszcze okaże. Trump jest nieprzewidywalny.I banderowcy są w dupie
TwójCzarnyPan napisał/a:
Przez co ten film jest mniej więcej tak wiarygodny jak "ujawnione" dokumenty o niemieckich żydach popierających Mussoliniego w 1942.Akurat 'peremoha' to po ukraińsku. Po rusku jest 'pabieda'.
majeńka napisał/a:
Przez co ten film jest mniej więcej tak wiarygodny jak "ujawnione" dokumenty o niemieckich żydach popierających Mussoliniego w 1942.
Chvesz nam powiedzieć, że żydzi nie popierali jedynie faszystów, czy może nazistów też, Majeńko?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów