Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie nie każde dziecko w wieku 3 latek jest takie odważne i umie tak tańczyć i się bawić.A ty pewnie chowałeś si9e pod spódnicą u mamy i z stąd ta zazdrosc. A Tam lepiej byc mamisynkiem niz miec adhd i tak tanczyc
chłopie nie znasz mnie, wiec po co wymyslasz? Nie byłem ani nie jestem maminsynkiem, ale i nie mam ADHD. I mimo tego nigdy nie miałem problemów z tancem (tak tańcem, a nie bezwładnym wymachem rąk) i z zagadywaniem do dziewczyn.
I sam widzisz, ze potwierdziły sie moje słowa o 'zazdrosci', najlepiej użyc tego słowa jak nie ma sie kontrargumentow. Am I right?
Powiem Ci tylko ze tu nie ma czego zazdroscic naprawde.
chłopie nie znasz mnie, wiec po co wymyslasz? Nie byłem ani nie jestem maminsynkiem, ale i nie mam ADHD. I mimo tego nigdy nie miałem problemów z tancem (tak tańcem, a nie bezwładnym wymachem rąk) i z zagadywaniem do dziewczyn.
I sam widzisz, ze potwierdziły się moje słowa o 'zazdrosci', najlepiej użyc tego słowa jak nie ma sie kontrargumentow. Am I right?
Powiem Ci tylko ze tu nie ma czego zazdroscic naprawde.
Tak samo osadzam ciebie jak i ty te dziecko osadzasz. co ty je znasz.
Zeby od kogoś kultury wymagać trzeba ja wpierw komuś okazać
Tak samo osadzam ciebie jak i ty te dziecko osadzasz. co ty je znasz.
Zeby od kogoś kultury wymagać trzeba ja wpierw komuś okazać
Dobrze mówisz o kulturze, dlatego ja "Ciebie", "Ty" itd. piszę z dużej litery.
Zauważ, ze nie osądzam dziecka tylko jego pseudo-taniec, którym sie rajcujesz. Jak będę miał chwilę to znajdę Ci dzieciaki nawet młodsze, co tańczą o niebo lepiej. Masz tu przykład bow wow -
czy choćby to:
Dobrze mówisz o kulturze, dlatego ja "Ciebie", "Ty" itd. piszę z dużej litery.
Zauważ, ze nie osądzam dziecka tylko jego pseudo-taniec, którym sie rajcujesz. Jak będę miał chwilę to znajdę Ci dzieciaki nawet młodsze, co tańczą o niebo lepiej. Masz tu przykład bow wow -
czy choćby to:
no jak na 3 letniego brzdąca to murzynek pewnie wygra w You can dance albo Mam talent( tańczy śpiewa ) ale "to nie taniec tylko ADHD z przerwami bez spazmów.."
Dobra koncze temat juz nie odpisuje Tobie.
A wszystkim Życzę Szczęsliwego Nowego Roku, bo dzisiaj już tu nie wejdę.
6. Wyzwiska, bezcelowe kłótnie, trollowanie, jawny rasizm objawiający się agresywnymi komentarzami nie są tolerowane na tym forum.
Przepraszam zachowałem się jak gówniarz więcej się to nie powtórzy .A o co chodzi
Jeśli nie potrafisz być zabawny, to po prostu pozostań przy byciu poważnym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów