📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepiej tańczy niz ja
Tez bym wyginał smiało ciało przed tymi 5 hostessami
czym sie podniecacie? dzieciaki w tym wieku tancza o wiele lepiej od niego.. w sumie jego to nie taniec tylko ADHD z przerwami bez spazmow..
do tego hostessy tez za chuj nie potrafia tanczyc
ferro napisał/a:
czym sie podniecacie? dzieciaki w tym wieku tancza o wiele lepiej od niego.. w sumie jego to nie taniec tylko ADHD z przerwami bez spazmow..
Taaa, zajebiście ciekawe...
ferro napisał/a:
Hmmm.... Zazdrość?
@dżoker a kto powiedział ze bedzie ciekawe?
@dave_90 dlaczego odrazu zazdrosc? zawsze tak jest, jezeli ktoś z kims sie nie zgodzi, to odrazu leci słowo "zazdrosc", a to gówno prawda. Spójrz na ten 'taniec' obiektywnie, każde dziecko potrafi tak zrobic. Wiec nie wiem dlaczego ludzie sie tym tak podniecają.
@dave_90 dlaczego odrazu zazdrosc? zawsze tak jest, jezeli ktoś z kims sie nie zgodzi, to odrazu leci słowo "zazdrosc", a to gówno prawda. Spójrz na ten 'taniec' obiektywnie, każde dziecko potrafi tak zrobic. Wiec nie wiem dlaczego ludzie sie tym tak podniecają.
A ja potwierdzę... hostessy... ładne ale jakieś takie nieruchawe, nie dziwo że tylko nieświadome dzieci bezwładnie machają przeszczepami.
Dzieciak nic nie wyrwał... to jest praca hostess żeby zabawiać ludzi, a że one nie potrafiły nic rozruszać i tylko nieświadomy dzieciak "się bawił", to się interesowały tylko nim, bo nic więcej rozruszać widocznie nie umiały.
A co dzieciak ma do Techno Vikinga (czy Nordyk Walking)? Nic wspólnego nie widzę...
Byle dzieciak z ADHD bezwładnie machający czym popadnie... lipa.
Dzieciak nic nie wyrwał... to jest praca hostess żeby zabawiać ludzi, a że one nie potrafiły nic rozruszać i tylko nieświadomy dzieciak "się bawił", to się interesowały tylko nim, bo nic więcej rozruszać widocznie nie umiały.
A co dzieciak ma do Techno Vikinga (czy Nordyk Walking)? Nic wspólnego nie widzę...
Byle dzieciak z ADHD bezwładnie machający czym popadnie... lipa.
ferro napisał/a:
@dżoker a kto powiedział ze bedzie ciekawe?
@dave_90 dlaczego odrazu zazdrosc? zawsze tak jest, jezeli ktoś z kims sie nie zgodzi, to odrazu leci słowo "zazdrosc", a to gówno prawda. Spójrz na ten 'taniec' obiektywnie, każde dziecko potrafi tak zrobić. Wiec nie wiem dlaczego ludzie się tym tak podniecają.
Właśnie nie każde dziecko w wieku 3 latek jest takie odważne i umie tak tańczyć i się bawić.A ty pewnie chowałeś si9e pod spódnicą u mamy i z stąd ta zazdrosc. A Tam lepiej byc mamisynkiem niz miec adhd i tak tanczyc
radeksz82, nie musisz się tak spieszyć podczas pisania. Ze spokojem, sprawdź sobie jak napisałeś przed wysłaniem, to nie czat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów