Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak gówniarz podrośnie to zrozumie że jest to najsłodsza rzecz w jego życiu jaka mu pozostała
Ale że alko czy łycha?
Bo jak łycha to ty dobrego trunku wysoko procentowego nie piłeś jeszcze.
Bałkany,Karpaty tam to sie kozackie trunki produkuje
Ale że alko czy łycha?
Toś ty po prostu dobrej łychy nie pił. Wara od łychy! (nie ujmując balkanskim trunkom, łycha w serduszku)
Ale że alko czy łycha?
o alko, bo już po kolorze widzę, że to nie jest JD czy ja naprawdę muszę ci tłumaczyć, że żadnemu gówniarzowi który leci na czekoladkach i mc donaldsie (czy jak to tam odmienić) nie będzie smakowało alko a o trunkach o których mówisz, dla mnie luz ale powiedzmy sobie szczerze on i tak nie zobaczy różnicy ;]
Jeszcze parę lat i oprócz kompulsywnego objadania się dojdzie też alkoholizm
Za wcześnie dla młodego.
Jeszcze parę lat i oprócz kompulsywnego objadania się dojdzie też alkoholizm
a potem przyjdzie na sadola... będziemy mieli nowego "kolege" .... japierdole więc tak to się zaczyna
Jego matka chodzi ubrana w czarnej koszulce, leginsach, pod spodem kryje się zwisający bebech. W gębie pet, przed gębą wózek z nowym bachorkiem. Na wypasionym telefonie kalendarz z wizytą w MOPS, lub GOPS. W teczce z papierami orzeczenia od psychiatry o niepełnosprawności dzieci. Ledwie 200 złotych za każde... Oto obraz polskiego społeczeństwa po ostatnich 8 latach rządów
A zarazem opis następnych 4
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów