18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
waloos 2018-10-15, 11:41
Szkoda autka - E92 to jedno z niewielu BMW które mi się podoba i którym chciałbym jeździć.
Turasy pewnie kupiły używkę skatowaną już przez innych Turków i wyszło co wyjść musiało.

Tak swoją drogą, jak ktoś myśli że kupuje zadbanego Niemca to musi mieć nieźle w głowie najebane. Cykl niemieckich samochodów wygląda tak:
Stary dbający niemiec - młody niemiec użytkujący normalnie - turecki handlarz - turas brudas nie dbający o nic - handlarz z polski - biedak polak kupujący poflotowego passata, myśląc że ma mniej niż 200kkm nalatane.
Zgłoś
raptiz 2018-10-15, 15:26
zarżyna....słowotworca
Zgłoś
landryn86 2018-10-15, 16:33
Adra napisał/a:

Zawsze mnie zastanawiało - dlaczego akurat BMW przyciąga tak wielu idiotów?

to spróbuj zrobić tak fiatem punto i odpowiedz sobie dam.
Zgłoś
Diggerx 2018-10-15, 16:52 1
alexandrus napisał/a:

Prestiż- hahahahahaa prestiż, wygodę, haha taa wśród biedusów.

Prestiżowa, wygodna to jest audiola A8, albo merol sec600, a to zwykła pierdziawka, nie rozumiem, czy wam naprawdę oczy chujem zarosły? przecież jest tyle zajebistych aut np, skyline, supra, nawet głupi Z350 wyglada bardziej sportowo. A do driftu najlepsze są japońce- z resztą stamtąd pochodzi ta dyscyplina.

Widzę że znasz kilka aut z filmów i internetów
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-10-15, 18:06 2
alexandrus napisał/a:

Prestiż- hahahahahaa prestiż, wygodę, haha taa wśród biedusów.

Prestiżowa, wygodna to jest audiola A8, albo merol sec600, a to zwykła pierdziawka, nie rozumiem, czy wam naprawdę oczy chujem zarosły? przecież jest tyle zajebistych aut np, skyline, supra, nawet głupi Z350 wyglada bardziej sportowo. A do driftu najlepsze są japońce- z resztą stamtąd pochodzi ta dyscyplina.

Skyline, supra, a8? Człowieku, zejdź na ziemie. 85% Polskiego społeczeństwa nie stać na takie fury. Poza tym nie wiem który idiota kupował by skylina jako daily. BMW to zajebiste samochody nawet jak się porówna je do dużo nowszych fordów, skody, czy vw.

Kupując niektóre BMW masz zajebiście wygodne i dobrze prowadzące się daily jednocześnie mając weekendową zabawke. Dwa w jednym.
Sam jeżdże starym BMW i nie raz się spotkałem z kpiącymi komentarzami kolegów-kierowców nowycy kia,skoda. Skoda dachowała bo nie dało się wyminąć dzika a kia jest na warsztacie tak czesto jak ja na stacji benzynowej. Przy czołówce teŻ wole siedzieć w moim BMW niż w ich nowszych pierdziawach.
Zgłoś
~mg_schutze 2018-10-15, 22:07
Tłok z korbowodem postanowiły się przewietrzyć.
Zgłoś
zdun 2018-10-16, 8:21
panie zdrowiutkie bmw, turek jak sprsedał chciał odkupić
Zgłoś
JolkiPolkiPL 2018-10-16, 18:48
Bo te tępe szczały myślą dalej że to jest to samo BMW co 20 lat temu
Zgłoś
Ukan1o 2018-10-16, 20:21
a dobrze niemcowi!
Zgłoś
FieraSS 2018-10-18, 13:17
Adra napisał/a:

Zawsze mnie zastanawiało - dlaczego akurat BMW przyciąga tak wielu idiotów?

Nie stać Cię i masz ból dupy? BMW to po prostu dobre, drogie samochody. Tyle samo debili spotkasz w golfach, passatach czy lanosach. Oni po prostu nie mają czym szaleć.
Zgłoś
Pscolekk 2020-12-09, 13:04
BMW - Bolid Młodzieży Wiejskiej. i jeszcze Turek... Nienawidzę ludzi co srają do dziury,zamiast kibla. Oto efekt.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem