Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Że się chciało komuś kalamitkę do kowadła montować.
Dobra beka z młodych warta jest takiego zachodu, a idę o zakład, ze zamontowali ją inni młodzi w ramach równie zajebistego procesu wdrożenia
Kiedyś w robocie miałem takiego co zapytał jak my to robimy, że nam piach ze szpadla nie spada... Jak się później dojrzeliśmy to się okazało, że kopał drugą stroną. Ja pierdole... No pół biedy, że trzonkiem chociaż nie próbował..
Czyli nawet do kopania rowów się nie nadawał.
Jakiego smaru się używa do kowadła? Zwykły litowy wystarczy?
Jak masz iloraz inteligencji równy rozmiarowi obuwia to dwa razy będziesz z wiaderkiem po fazę zapierdalał
Widać że jesteś obeznany w temacie
Czyli nawet do kopania rowów się nie nadawał.
Jakiego smaru się używa do kowadła? Zwykły litowy wystarczy?
Chyba grafitowy.
Jak masz iloraz inteligencji równy rozmiarowi obuwia to dwa razy będziesz z wiaderkiem po fazę zapierdalał
Też cię tak w chuja robili a teraz udajesz znawcę. Byłeś takim samym frajerem jak na filmiku.
Też cię tak w chuja robili a teraz udajesz znawcę. Byłeś takim samym frajerem jak na filmiku.
Pewnie... ja też kiedyś byłam taką frajerką. Miałam 4 lata i wierzyłam w Mikołaja... Nadal jest mi wstyd.
Czy on oliwi kowadło?
oliwi czy smaruje?co znaczy oliwić?co znaczy smarować?
czym jest bułka kajzerka którą podała mi pani w piekarni dziś rano przed zażyciem kwasa.
czy pani po sikaniu myła ręce? jeśli nie to czy dotykając tej bułki językiem będę robił jej minetę?
cudowne czuć zapach perfum i kremu jej dłoni na teł bułce.-bułka świeci się kolorami tęczy.
dziś zostanę w domu,dziś zostanę z bułką.
czym jest bułka kajzerka którą podała mi pani w piekarni dziś rano przed zażyciem kwasa.
czy pani po sikaniu myła ręce? jeśli nie to czy dotykając tej bułki językiem będę robił jej minetę?
cudowne czuć zapach perfum i kremu jej dłoni na teł bułce.-bułka świeci się kolorami tęczy.
Poeta jebany
To nie może być prawda- aż tak głupim nie można być...
taaa ? a ci co wierzą że ziemia jest płaska? po mojemu takich biją na głowę
taaa ? a ci co wierzą że ziemia jest płaska? po mojemu takich biją na głowę
Wydaje mi się, że płaskoziemcy są mniej niedojebani od typa co pompuje czy tam oliwi kowadło.
czasy się zmieniają Ja wysyłam uczni po fazę w sprayu
Rozumiem cię, też mam sprośne myśli na widok pieczywa.
Dostaję erekcji na widok bułki poznańskiej.
AWWWWwwww!!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów