📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak wychował, tak ma. Widać po chacie, że patola, pewnie siebie warci. Jak się woli piwsko przed tv chlać, zamiast wychować gnoja, to potem są tego rezultaty. A można stwierdzić, że tak było, bo synuś też chyba lekko niepełnospryny intelektualnie może być.
kurwa aż ... dałem mu donate właśnie na urodziny
satariel napisał/a:
Dokładnie. Ludzie bez wiedzy i pieniędzy nie powinni mieć dzieci, nic dobrego z takich rodzin nie ma. Dziecko jest takie jak wychowali go rodzice.Jak wychował, tak ma. Widać po chacie, że patola, pewnie siebie warci. Jak się woli piwsko przed tv chlać, zamiast wychować gnoja, to potem są tego rezultaty. A można stwierdzić, że tak było, bo synuś też chyba lekko niepełnospryny intelektualnie może być.
najlepsze jest to ze taki rodzic bedzie mu wmawial cale zycie ze on chcial dla niego dobrze tylko on jest zjebany, w gruncie rzeczy nie zdajac sobie sprawy ze jego glupota i brak wiedzy jak wychowac dziecko doprowadzilo mu do takiej patologi w rodzinie.
Parę osób było na YT z sadistica. Stwierdziliśmy że sadol zrobił mu promocję, ale chłopaczyna wypił 6 piw chyba i już poszedł...
Halman napisał/a:
w piwnicy mam ładniej...
To wyjdz czasem na korytarz piwnicy zobaczysz świat i dokona się architektoniczna rewolucja w twoim zyciu
"Spiehhhhdalaj ode mnie"
DarioLee napisał/a:
Stary to go juz dawno powinien wypierdolić z domu . Nieroba i downa pierdolonego
a niby jak? nie mozna nikogo na bruk wywalic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów