📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mam nadzieję, że jak ten pies dorośnie to ich kurwa wszystkich zagryzie.
Jakbym mógł to bym ich rozjebał na miejscu
coś im dzwoni, tylko jeszcze nie wiedzą w którym kościele
szkoda ze bez krwi
już myślałem....
mam wrażenie że ten pies kilka miliardów razy mądrzejszy niż wszystkie islamskie społeczności... ci kozojebcy pewnie dlatego nielubą tak psów.
Hehe, większość pizdek wyłączyła na początku i płaczą że psa zabili, a ja czekałem do końca i zawiedziony siedzę teraz ;(
dmnunited napisał/a:
Też mam taką nadzieję "Nadzieja matka głupich" "Każda matka swoje dzieci kocha"
A ja mam nadzieje że nie długo ich jakaś bomba rozpierdoli. Nigdy nikomu źle nie życzę ale islamskie ścierwo to nie człowiek a tylko rzecz, szmata do podłogi etc. więc .....
poyebane ciapaki.. :O co oni maja kurwa we lbie to az sie wierzyc nie chce..
Jak tą stroną brzeszczota będą podcinać gardła to nie mamy się co ich obawiać
Cytat:
Wysłany: Dzisiaj 12:35
a co ty myślisz że my NIE. Ja to nawet mam nadzieje że są tam stada takich psów/wilków że ich zapierdalają miliardy dziennie ale jak powiedziałem wcześniej mam tylko taką nadzieje :/ a i jak ktoś chce to może może mi lizać za ten koment. NARA!!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów