Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
>Kukiz jak przestał pić (alkoholik) całkiem odleciał... PiS-da, Smoleński bełkot itp... szkoda mi gościa.. >kiedyś był i mógł a teraz zapluty psychol... żal
To mówisz jak pił i był pro-PO to ok?
Kukiz mówi jasno że nie angażował się w Smoleńsk ale przecież ty wiesz lepiej a jeśli stwierdzenie faktu że to był lot wojskowy to bełkot to ty sobie masz mózgu..
>masz rację Szymonku patriotyzm zamiast rozumu, patriotyzm zamiast obiadu, patriotyzm zamiast >godziwej wypłaty itd itp typowy polaczku
Nie mieszaj do tego patriotyzmu bo problem jest z lewicowymi odchyłami że państwo ma się nami opiekować a to wyklucza dorobione się i dogonienie zachodu.
Śmiałem się gdy te młodzieżówki twierdziły, że mają tyle do powiedzenie w swojej partii
Jow-y to świetna sprawa, bo w sejmie każdy by głosował jak chce a nie tak jak mu każe lider.
Niestety nasz zajefajne polskie partie nie wprowadzą nic takiego bo by przestały istnieć na takich warunkach jakie mają teraz.
Taka prawda, żeby wywalić z sejmu tych 460 pedałów i wprowadzić po 1 osobie z każdej partii, porozdzielać siłę między nich tak jak głosowali obywatele i będzie to samo co teraz tyle, że zaoszczędzimy grube miliony na utrzymywaniu darmozjadów
Kukiz mówi;
Media mają przerażająco mocną pozycję
No to jak mają mocną pozycję to chyba dobrze!?
Przykład; jak jest coś nie tak to można swoją krzywdę rozdmuchać na świat i w ten sposób sobie-potencjalnie- pomóc.
Media to taki koń, który potrzebuje jeźdźca. A widzę, że niektórzy mają pretensje do konia, że jeździec jeździć nie umie.
2.
Kukiz w ogóle ma takie poglądy bogoojczyźniane, że ja go za cholerę nie poprę. Jow'y są całkiem ok ale jakoś Kukiz do mnie nie dociera. I jeszcze się z Solidarnością przytula, fuj
Bosh... ale ta młodziesz jest głupia! Kukiz ma rację... posłów powinni wybierać ludzie, a nie paru kutasów.
a kto ich wybiera? losują?
Po raz kolejny pod filmem o polityce stała, niezmienna i jakże zabawna wymiana zdań o tym kto jest lewakiem, a kto nie jest. Chyba nigdy nie doczekam się korespondencji z logicznymi i przekonywującymi argumentami popierającymi czyjeś zdanie i poglądy. Ech, Polska młodzieży quo vadis?
nie w lolsce, tutaj tylko może być zabawne przerzucaniem się gównem w stylu: "a u was to murzynów biją!"...
@up patryjotyzmu Kukizowi nie brakuje, przeciwieństwie do ciebie...
dobrze że z Ciebie taki patrYJota
No to jak mają mocną pozycję to chyba dobrze!?
Przykład; jak jest coś nie tak to można swoją krzywdę rozdmuchać na świat i w ten sposób sobie-potencjalnie- pomóc.
Media to taki koń, który potrzebuje jeźdźca. A widzę, że niektórzy mają pretensje do konia, że jeździec jeździć nie umie.
Gorzej jak jeździec kieruje konia na mamę madzi, zamiast na poważne tematy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów