Przynajmniej miał więcej czasu do wypowiedzenia się niż u Wojewódzkiego. Polecam oglądać inne odcinki tego programu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pierdolę ten program jak i jego całe kurwa towarzystwo. nic nowego nikt nie wnosi, chuj w dupę
Właśnie dałeś się wyruchać mediom i rządowi . "Dziel i rządź" to podstawowa zasada sprawowania władzy i zapewne poniższe komentarze pokażą, jak bardzo jesteśmy podzieleni...
Kukiz jak przestał pić (alkoholik) całkiem odleciał... PiS-da, Smoleński bełkot itp... szkoda mi gościa.. kiedyś był i mógł a teraz zapluty psychol... żal
@up patryjotyzmu Kukizowi nie brakuje, przeciwieństwie do ciebie...
wojniz2 napisał/a:
gdzie kurwa reszta?
p.s.
proszę:
youtube.com/watch?v=2NteZIQPDsk
dildo w tyłek, temu co wrzucił!
Dobra kurwa trafiłem na cześć o 4 minut krótszą i wrzuciłem. Nie pomyślałem, by poszukać tej "calszej" części. W sumie dildo mi się należy za niedoszukanie lepszej wersji. Piwo dla ciebie.
@szymon77513
masz rację Szymonku patriotyzm zamiast rozumu, patriotyzm zamiast obiadu, patriotyzm zamiast godziwej wypłaty itd itp typowy polaczku
masz rację Szymonku patriotyzm zamiast rozumu, patriotyzm zamiast obiadu, patriotyzm zamiast godziwej wypłaty itd itp typowy polaczku
Bosh... ale ta młodziesz jest głupia! Kukiz ma rację... posłów powinni wybierać ludzie, a nie paru kutasów.
pe..eee.eee.yy..ee..ppeee tak ja tego goscia slysze
@osa79
chyba ty nie masz rozumu, oczu itp, co ty k**wa nie widzisz co się dzieje w Polsce??
dług publiczny ch*j wie jaki już wysoki i wciąż rosnący, bezrobocie powyżej 13%(w lipcu)... no ale oglądaj sobie tvn dalej i czytaj wyborcza itp...
chyba ty nie masz rozumu, oczu itp, co ty k**wa nie widzisz co się dzieje w Polsce??
dług publiczny ch*j wie jaki już wysoki i wciąż rosnący, bezrobocie powyżej 13%(w lipcu)... no ale oglądaj sobie tvn dalej i czytaj wyborcza itp...
@osa79
Trzeba bić takich jak ty, lewaku.
Zachód jest taki nowoczesny i zalewa go fala gówna. Jeżeli jesteś taki odważny i nowoczesny, przyjmij je i ty.
Trzeba bić takich jak ty, lewaku.
Zachód jest taki nowoczesny i zalewa go fala gówna. Jeżeli jesteś taki odważny i nowoczesny, przyjmij je i ty.
Po raz kolejny pod filmem o polityce stała, niezmienna i jakże zabawna wymiana zdań o tym kto jest lewakiem, a kto nie jest. Chyba nigdy nie doczekam się korespondencji z logicznymi i przekonywującymi argumentami popierającymi czyjeś zdanie i poglądy. Ech, Polska młodzieży quo vadis?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów