Pierwszy mój temat: zaraz pewnie usłyszę narzekania, że Młodzież Wszechpolska faszyści, że pojeby itp. Zwróćmy jednak uwagę, że lepiej walczyć z propagowaniem homoseksualizmu w taki sposób, niż poprzez rzucanie kamieniami, napierdalanie i krzyki typu" zrobimy z wami co Hitler z Żydami"
[
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziadzia Stiopa napisał/a:
Naucz się poprawnie pisać debilu.
Niestety sam o sobie świadczysz nawet tak krótkim zdaniem katoliku.
Skoro MW to PiS. a PiS to praktycznie to to samo co PO (większość internautów tak sądzi) to czy MW = PO ?
djhexe napisał/a:
a czy kiedykolwiek słyszałeś żeby to ksiądz, pop czy pastor (chodzi mi o chrześcijaństwo)nawoływał do nienawiści? pozwalał na legalu ruchać się w dupę z kolegą? napierdalać dziewczynę/żonę/matkę/siostrę? kraść? mordować?
Ależ właśnie bardzo często to słyszę i czytam o tym. Sieją nienawiść do wszystkiego co nie jest nimi samymi czyli każdy innowierca jest zły nie mówiąc już o ateistach. Sama religia chrześcijańska (w zasadzie każda religia) jest strasznie nietolerancyjna.
Ruchać w dupę kolegę ? Zabawne że o tym piszesz bo właśnie u księży jak w żadnej innej grupie społecznej jest najwięcej gejów, bisów i pedofilów (przy czym tylko to ostatnie uważam za niemoralne jako że zawiera element siły i zniewolenia fizycznego i umysłowego).
Nie "napierdalają" dziewczyn bo ich nie mają. Oczywiście tylko oficjalnie. Za to chleją, ćpają, ruchają wszystko co popadnie bo są tylko ludźmi a celibat skrzywia im umysły.
Członkom MW powinno się odbierać dzieci.
Dwóch fajnych, inteligentnych i otwartych na świat gejów na pewno lepiej wychowa dziecko niż chłopak z dziewczyną, którzy razem należeli do brygady ONR-u czy innej falangi MW. Na pewno dziecko będzie mniej sfrustrowane i zalęknione. Bo trzeba być naprawdę chorym na umyśle, żeby poświęcić życie zwalczaniu ludzi, którzy mają inną orientację seksualną, kolor skóry albo wyznają inną religię.
Dwóch fajnych, inteligentnych i otwartych na świat gejów na pewno lepiej wychowa dziecko niż chłopak z dziewczyną, którzy razem należeli do brygady ONR-u czy innej falangi MW. Na pewno dziecko będzie mniej sfrustrowane i zalęknione. Bo trzeba być naprawdę chorym na umyśle, żeby poświęcić życie zwalczaniu ludzi, którzy mają inną orientację seksualną, kolor skóry albo wyznają inną religię.
Haha co jak co ale ta inicjatywa zajebista
Dudeczek napisał/a:
A na koniec za co ich spisali?
Pewnie za manifestacje bez zezwolenia.
Szoqn napisał/a:
[@PRG naprawdę, o tej porze? Twoi tatusiowie wiedzą, że o tak później godzinie siedzisz przy komputerze]
I na tym polega walka z lewactwem: inteligencją i humorem. Piękna sprawa.
Powiadasz, że walka z lewactwem polega na inteligencją i humorem?
Jak sobie czytam posty użytkowników Archeolog czy KurwaRomantyk to zaczynam sie zastanawiać, czy to rzucanie kamieniami nie jest jednak lepszym wyjściem
Młodzież wesz-polska.
Przecież tzw. antyfaszyści (antifa) i narodowisocjaliści, np.: taki ONR czy inne MW to jest jedno gówno, które właściwie nie odbiega od faszyzmu, biją się tylko o trochę inne sprawy. Potem taki lewak (anty)faszysta śmie nazywać normalnego człowieka, patriotę naziolem i leje się z innym lewakiem spod znaku ONR. Do czego to doszło na tym świecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów