Pierwszy mój temat: zaraz pewnie usłyszę narzekania, że Młodzież Wszechpolska faszyści, że pojeby itp. Zwróćmy jednak uwagę, że lepiej walczyć z propagowaniem homoseksualizmu w taki sposób, niż poprzez rzucanie kamieniami, napierdalanie i krzyki typu" zrobimy z wami co Hitler z Żydami"
[
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co masz do homosiów? Przecież i tak się nie rozmnożą. Przejdzie moda na to i wszyscy zapomną, że coś takiego było. A Ci, którzy są nimi naprawdę i tak nic złego zrobić nie mogą.
@ilves nic do nich nie mam, nie przeszkadza mi fakt czyjejś odmienności seksualnej. Przeszkadza mi jednak robienie z tego polityki. Drażnią mnie tacy jak Biedroń czy Grodzkie, którzy znaleźli się w Sejmie nie z racji kompetencji czy wykształcenia,ale z racji bycia zawodowymi zboczeńcami.
ilves napisał/a:
Co masz do homosiów? Przecież i tak się nie rozmnożą. Przejdzie moda na to i wszyscy zapomną, że coś takiego było. A Ci, którzy są nimi naprawdę i tak nic złego zrobić nie mogą.
To samo można by powiedzieć o pedofilach...
To proste: każda patologia powinna być tępiona
Młodzież Wszechpolska, neofaszyści, skini, homosie, mohery, lewacy Polska chyba jeszcze nigdy nie była tak podzielona, a podzielonym społeczeństwem zawsze łatwiej manipulować.
Co do robienia z tego polityki, to się zgodzę. Ale nie zgodzę się na teorię wiesiors4. Homosie nie mogą wyruchać kogoś kto tego nie chce. To proste - dostanie w mordę. No chyba że ktoś bije jak ciota to co innego...
@Szeryfian e tam, pooglądaj sobie na yt zadymy z wczesnych lat 90 między skinami a punkami chociażby. Z tego co słyszałem, w XX leciu międzywojennym też było wesoło. Różne zdania były zawsze i zawsze znaleźli się ludzie, którzy nie potrafili udowadniać swoich racji inaczej niż dając sobie po mordach
Cytat:
Zwróćmy jednak uwagę, że lepiej walczyć z propagowaniem homoseksualizmu w taki sposób, niż poprzez rzucanie kamieniami, napierdalanie i krzyki typu" zrobimy z wami co Hitler z Żydami"
akurat z pedalstwem i pedofilią należy walczyć w hitlerowski sposób
Policjów jak mrówków!
A na koniec za co ich spisali?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów