Spódnica i zonobijka
Tu potrzeba większego fizjonoma co tam się odwaliło
Raz mieszkalem przez krotki okres z patusami odrazu sie wyprowadzilem znajomy po tygodniu mi powiedzial ze najwiekszego patusa zlapali w 7 i za pobicie kobiety spuscili mu taki wpierdol ze masakra i na koniec mlotkiem go tlutki podobno dostal w glowe raz czy dwa mimo to przezyl i jest sparalizowany najlepsze z tego jest to ze ta kobieta ktora wyslala tych 7 na niego teraz sie nim opiekuje bo czuje sie winna tego ze jest sparalizowany i mieszkaja razem ze soba
cool story
Problem z nagonką na broń palną polega na tym, że to władza boi się uzbrojonego społeczeństwa. A im bardziej lewoskrętna władza tym ten strach większy.
Raz mieszkalem przez krotki okres z patusami odrazu sie wyprowadzilem znajomy po tygodniu mi powiedzial ze najwiekszego patusa zlapali w 7 i za pobicie kobiety spuscili mu taki wpierdol ze masakra i na koniec mlotkiem go tlutki podobno dostal w glowe raz czy dwa mimo to przezyl i jest sparalizowany najlepsze z tego jest to ze ta kobieta ktora wyslala tych 7 na niego teraz sie nim opiekuje bo czuje sie winna tego ze jest sparalizowany i mieszkaja razem ze soba
Ale już jej przynajmniej nie bije?
Ale już jej przynajmniej nie bije?
Sparalizowany jest prawa strone ciala ma jak u szmacianego manekina i mowi jak warzywo tylko eeee lub yyyyy
500g stali jest lepsze jak 8g olowiu...
Nie od dziś wiadomo, że to człowiek zabija a nie broń.
Problem z nagonką na broń palną polega na tym, że to władza boi się uzbrojonego społeczeństwa. A im bardziej lewoskrętna władza tym ten strach większy.
Co za kurwa tępak... Czyli władza USA codziennie sra w gacie? Ale mimo to nic z tym nie robi?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów