Przy dużej prędkości uderzenia guma przy zetknięciu się z celem zniekształca się i natychmiast przywraca swoją pierwotną formę z czego widać efekt odbicia , a to wiąże się z debilnym urazem jak się nie potrafi używać do takich celów zwykłych młotków np. 5kg to nie ma się co dziwić.
Debila nie nauczysz, nawet to zdarzenie pewnie go nie nauczyło...
Młotek kontra Młotek
jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.plPrzy dużej prędkości uderzenia guma przy zetknięciu się z celem zniekształca się i natychmiast przywraca swoją pierwotną formę z czego widać efekt odbicia , a to wiąże się z debilnym urazem jak się nie potrafi używać do takich celów zwykłych młotków np. 5kg to nie ma się co dziwić.
Za tak wnikliwą analizę należy Ci się nagroda. Pierdolnięcie młotkiem.
Przy dużej prędkości uderzenia guma przy zetknięciu się z celem zniekształca się i natychmiast przywraca swoją pierwotną formę z czego widać efekt odbicia , a to wiąże się z debilnym urazem jak się nie potrafi używać do takich celów zwykłych młotków np. 5kg to nie ma się co dziwić.
Debila nie nauczysz, nawet to zdarzenie pewnie go nie nauczyło...
Ale zajebiście, że nam to wyjaśniłeś! Za chuja bym się nie domyślił, że guma może być elastyczna i się odbijać. Dałbym ci piwo ale wal się na ryj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów