W środkowoamerykańskich gównokrajach śmierć przychodzi znienacka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koledzy już go chyba nie lubią, powinien zaprosić ich na piwo, zapytać o co chodzi i zażegnają te niesnaski.
Ta juz ich szukaja tam tak co 5 minut komisariat zajebany teczkami.
(akcja od 2:27)
'' - A gdybym był mloTkowym w faweli z młotkiem szalał ! to co bys przeciw miała to co bys powiedziała !?
- odjebała bym cie, odjebałaaaaa !''
(akcja od 2:27)
'' - A gdybym był mloTkowym w faweli z młotkiem szalał ! to co bys przeciw miała to co bys powiedziała !?
- odjebała bym cie, odjebałaaaaa !''
Jeszcze to rozchodzi:D
Rydwan wpierdolu jest zawsze biały i musi być to jakaś dacia/kia/Hyundai/reno
dwóch do niego strzelało, odległość ne większa niż metr, wystrzelili kilkanaście, kilkadziesiąt pestek i jeszcze zjebali! teraz ślepych na takie akcje wysyłają?
Widać że totalna amatorka. Wywalili ze dwa magazynki, gość stał 50cm od samochodu i jeszcze przeżył bez problemu.
Ale z was barany, masakra, oglądacie i nic nie widzicie. Nie zginął bo nie strzelali do niego. Gościu naprawiał mur, a oni bardzo nie chcieli żeby ten mur był naprawiony, Jezu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów