📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Oj tam nic nadzwyczajnego. Tak jak już było napisane to są kurczaki płci męskiej czyli koguty
freaky napisał/a:
Na chuj mielić pisklaki?
To jest tak zwany odpad koguty nikomu nie potrzebne jajek nie będzie a i mięsa za mało żeby chodowla sie opłacała a takto efektem ubocznym jest dodatek do karmy
trytodie napisał/a:
Ja pierdole, nie wierzę że takie coś ma miejsce na świecie
Etam, przy produkcji zboża wybija się więcej zwierząt. Samo gazowanie w spichlerzach idzie setkami, a do tego dochodzi mielenie na polu, kombajnem, oranie, nawozy robią swoje, opryski.
a ja się dziwie dlaczego potem te skorupki od jaj wyciągam z między zębów opierdalając pasztet drobiowy .XD
a ja sie dziwie dlaczego potem wyciągam te skorupki z jaj z pomiędzy zębów opierdalając pasztet drobiowy .xd
a ja sie dziwie dlaczego potem wyciągam te skorupki z jaj z pomiędzy zębów opierdalając pasztet drobiowy .xd
stonefenix napisał/a:
. Umierają z powodu ludzkiej chciwośc. Już daliby tym kogutom pożyć do dorosłości a później je przeznaczyć na mięso dla zwierząt
I tak właśnie teraz jest. Siedzę w biznesie ładowania kur dla ubojni i jak jeszcze rok czy 2 lata temu koguty faktycznie szły na przemiał, tak teraz odchowuje się je kilka tygodni i idą na ubój. Unia europejska zakazała mielenia kogutów i bardzo dobrze. Każde zwierzę chcę żyć.
freaky napisał/a:
Na chuj mielić pisklaki?
Parówki z kurczaków 90% mięsa z kością, 9% spulchniacza pierzowego, 1% sól
Pees4 napisał/a:
Z chuja spadłeś? Myślaleś że czekają aż umrą śmiercią naturalną czy co?
Wolałem tego nie wiedzieć! Można je oddać jakiemuś farmerowi! Ja bym je wychował u siebie, byłyby szczęśliwe
trytodie napisał/a:
To gdzie ty żyjesz mentalnie? W krainie czarów i.jednorożców? Jak ci szkoda, zawsze możesz przygarnąć 100 piskląt na minute.
tak będzie wyglądać cot tygodniowe nadganianie terminów jak aborcja będzie na NFZ...
trytodie napisał/a:
I potem się dziwimy dlaczego kosmici nas nie chcą odwiedzać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów