📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Flet nawet nie podszedł zobaczyć co z nim, wielki mi kozak niech dla pudziana tak zrobi.
Cytat:
Dobre wyrzucenie iiiii...
wyrzucić to możesz śmieci bo nie chce mi się wstawać.
wyniesienie panie, wyniesienie!
s_LP napisał/a:
wyrzucić to możesz śmieci bo nie chce mi się wstawać.
wyniesienie panie, wyniesienie!
W judo masz RZUTY, czy wyniesienia?
Bo mi się wydaje, że ta technika z judo jest... Bo w końcu nie podniósł go i... nie wiem co zrobił.
edit: w sumie jak na to patrzę, to nie do końca mu to wyszło. Dobra, niech Ci będzie... Wyniesieniorzucenie o ziemię...
Fiodor by jeszcze wstał i go zapierdolił, że ten ma czelność nim rzucać
Ten co leżał prowadził programik w mtv
Kazuja napisał/a:
Ten co leżał prowadził programik w mtv
Sorry że się dopierolę, ale co znaczy "wziąść" z Twojego opisu skąd jesteś?
Oddał walkowerem
Jak realistycznie zasymulował śmierć i skręcenie karku. Zawsze byłem pod wrażeniem umiejetności scenicznych tych wszystkich "wrestlerów" , ale ten przebił wszystkich
@Kazuja
mówisz o programie Bully beatdown gdzie prawdzącym jest jason mayhem miller. Otóż nie, to nie jest on
mówisz o programie Bully beatdown gdzie prawdzącym jest jason mayhem miller. Otóż nie, to nie jest on
Na widowni sami sadyści koleś na wózku pojezdzi o ile nie umarł..... a widownia łłłłłłłłłiiiiiiiiiii uuuuuuuuu aaaaaaaaa dobra ekapia z sadola
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów