Nowa dyscyplina sportowa - mmakoszykówka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Widać kulturę białej rasy czarni odrazu by kopał i walił w łeb do śmierci
wojtas09999 napisał/a:
przecież oni są skośni jak pizda mojej starej
Cephelion napisał/a:
przecież oni są skośni jak pizda mojej starej
Potwierdzam, pizda starej Cepheliona nie należy do zbyt prostych
Jaka zakompleksiona cipa bez wyobrazni trzeba byc zeby zrobic ten rzut przy zwyklej solowce
...i jeszcze pojsc w pizdu z fochem na ryju zostawiajac typa z rozwalona glowa, posrod zjebanch chinczykow ktorzy pewnie nawet nie zadzwonia po karetke bo zaden nie chce miec chinskich problemow.
Mam nadzieje ze bedzie gnil w obozie pracy do starosci.
...i jeszcze pojsc w pizdu z fochem na ryju zostawiajac typa z rozwalona glowa, posrod zjebanch chinczykow ktorzy pewnie nawet nie zadzwonia po karetke bo zaden nie chce miec chinskich problemow.
Mam nadzieje ze bedzie gnil w obozie pracy do starosci.
Budrys2000 napisał/a:
Potwierdzam, pizda starej Cepheliona nie należy do zbyt prostych
Bo ja wiem czy nie taka prosta..Daje na pierwszym spotkaniu to dosyć prosta.
wojtas09999 napisał/a:
No nie do końca te skośne normalne są, przecież znokautował swojego z drużyny.
Basket jest sportem kontaktowym. I tak lekko wyszło. Delikatnie.
Hmmm powinno być
mmaK.O.szykówka
mmaK.O.szykówka
Pewnie pokłócili się bo jeden kibicował palestynie a drugi ma żonę Żydówkę.
Swoją drogą na tvn zero wiadomości o zbrodniach natenjahu, dzisiaj grzali temat braku wody w Kenii jakby to był teraz najważniejszy problem z Afryki xd
Za to jak jakiś pejs zginie to od razu żałoba i pieprzenie jaki to terroryzm. Tvn żydowską telewizja
Swoją drogą na tvn zero wiadomości o zbrodniach natenjahu, dzisiaj grzali temat braku wody w Kenii jakby to był teraz najważniejszy problem z Afryki xd
Za to jak jakiś pejs zginie to od razu żałoba i pieprzenie jaki to terroryzm. Tvn żydowską telewizja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów