Kompilacja zabawnych sytuacji z udziałem zawodników MMA oraz sędziów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mnie to nie smieszylo
trenuje od jakiegos czasu sporty walki(pol roku mma i teraz 1,5roku bjj) i dla was zwykle grubasy i nieroby te sytuacje wydaja sie dziwne, no bo jak? przeciez mogl normalnie po odklepaniu go puscić.
otóż nie. w ferworze walki trudno sie skontrolować i zachować myślenie dlatego wlasnie sędziowie nie wchodzą w klincze i wykluczanie w takich momentach tylko od razu duszą bo najszybciej w takich wypadkach działa odcina, i zawodnik jest sprowadzany na planete Ziemia
trenuje od jakiegos czasu sporty walki(pol roku mma i teraz 1,5roku bjj) i dla was zwykle grubasy i nieroby te sytuacje wydaja sie dziwne, no bo jak? przeciez mogl normalnie po odklepaniu go puscić.
otóż nie. w ferworze walki trudno sie skontrolować i zachować myślenie dlatego wlasnie sędziowie nie wchodzą w klincze i wykluczanie w takich momentach tylko od razu duszą bo najszybciej w takich wypadkach działa odcina, i zawodnik jest sprowadzany na planete Ziemia
Ja mam tylko jedno pytanie.
Kto kurwa dodaje tę muzykę do filmów?!
Kto kurwa dodaje tę muzykę do filmów?!
Adrenalina robi swoje. Kolesie są tak nabuzowani i skupieni na walce, że trudno się dziwić temu zjawisku. Pewnie własnej matce by gonga sprzedali gdyby była sędzią.
Ar1xxxx napisał/a:
mnie to nie smieszylo
A tam dupcys trochę. Problem z zastopowaniem maja w wiekszosci tępi i przyjebani mózgowo zawodnicy. Każdy myślący w walce zawodnik umie przystopowac. Nawet na naszym podwórku cyrkowo-mma sa takie przykłady:
Pudzian i ten przyjebany chudy czeczen, nie pamietam nazwiska
A po drugiej stronie Np. taki Drwal albo Bedorf.
Nie sądź innych po sobie
mnie to smieszy "pol roku mma i 1.5 roku bjj" ... do tego pewno 9 miesięcy salsy i ze dwa zumby...
jak będziesz koles miał 20 lat stazu to pogadamy bo na razie to jesteś zwykla poczatkujaca pizdą, która cwaniakuje na necie
jak będziesz koles miał 20 lat stazu to pogadamy bo na razie to jesteś zwykla poczatkujaca pizdą, która cwaniakuje na necie
@The_Generat
yy? czy znajdziesz mi moment w ktorym wedlug Ciebie cwaniakuje? ja przynajmniej cos robie w zyciu a Ty na pewno jestes 40letnim grubym lamusem ktory co weekend zalewa pale do nieprzytomnosci a swoje madrosci podczas ogladania ksw podniecaja tylko Twoja zone(albo chlopaka) i wiesz o tym tyle co o budowie rakiety kosmicznej. peace spinaczu.
yy? czy znajdziesz mi moment w ktorym wedlug Ciebie cwaniakuje? ja przynajmniej cos robie w zyciu a Ty na pewno jestes 40letnim grubym lamusem ktory co weekend zalewa pale do nieprzytomnosci a swoje madrosci podczas ogladania ksw podniecaja tylko Twoja zone(albo chlopaka) i wiesz o tym tyle co o budowie rakiety kosmicznej. peace spinaczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów