📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a teraz wyobraźcie sobie USA bez czarnych i chroniących ich lewusów. Potęga.
To jest ten legendarny king kong ?? jakiś taki niepozorny ten goryl
Pizda nie kierowca. Każdy z sadistic wie że w takiej sytuacji daje się pedał w podłogę. Następnie stop, R i znowu w podłogę, ale to już tylko dla pewności.
Co on się chujem zaczepił o ten zderzak? xD
sadzac po skarpetkach ty chyba jakas netflixowska wersja grincha albo piotrusia pana
pro_avenger napisał/a:
Pizda nie kierowca. Każdy z sadistic wie że w takiej sytuacji daje się pedał w podłogę. Następnie stop, R i znowu w podłogę, ale to już tylko dla pewności.
Takie rozwiązanie ma jedną słabą stronę... Strasznie ciężko wydrapać czarne gówno z bieżnika.
gorczański napisał/a:
Co on się chujem zaczepił o ten zderzak? xD
Każdy ciśnie po biednym kombajnie do bawełny a może jemu naplet się zaczepił o intercooler?
W tym USA to jednak szanują klienta. Mechanik wyskoczył spod prysznica, zdążył tylko wciągnąć skarpetki i już demontuje zderzak
Nie policję a weterynarza wzywać, uśpić strzałka ze snajperki a potem spokojnie do klatki i spowrotem do cyrku jak ochłonie gorylek. Samice wyczuł i mu odjebało, ewentualnie musiał coś ukraść żeby zaspokoić wrodzony instynkt
I jak tu nie być rasistą masz 10 murzynów z czego 7 to złodzieje mordercy gwałciciele agresywni skurwiele bez hamulców i mam mówić o reszcie murzynów że to dobrzy ludzie ? bo 3 pracuje ?! a reszta jest przed odsiadką lub w pierdlu lub zdechnie postrzelona przez policję !?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów