📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na pewno zwrocil na siebie ich uwage, wiec poniekąd cel osiagniety. Ale chyba zle zrozumial powiedzenie "po trupach do celu"
kubol napisał/a:
Na pewno zwrocil na siebie ich uwage, wiec poniekąd cel osiagniety. Ale chyba zle zrozumial powiedzenie "po trupach do celu"
Kiedyś mój kolega wziął na przejażdżkę koleżankę i w stylu „pa tera” rozwalił się z nią na słupie, na szczęście tylko on ucierpiał (złamana ręka) wiec przez resztę 3 liceum pomagała mu w lekcjach a potem urodziła mu dziecko. Spytacie które z nich jest szczęśliwe? Żadne bo debil kupił sobie motocykl i zginął a ona została sama z dzieciakiem. Morał jest chyba taki że jak się nie umie na czterech to nie kupuje się dwóch kółek
Mazi118d napisał/a:
Kiedyś mój kolega wziął na przejażdżkę koleżankę i w stylu „pa tera” rozwalił się z nią na słupie, na szczęście tylko on ucierpiał (złamana ręka) wiec przez resztę 3 liceum pomagała mu w lekcjach a potem urodziła mu dziecko. Spytacie które z nich jest szczęśliwe? Żadne bo debil kupił sobie motocykl i zginął a ona została sama z dzieciakiem. Morał jest chyba taki że jak się nie umie na czterech to nie kupuje się dwóch kółek
serio umarł?
Szkoda samochodu. Właściwie to byłoby szkoda wszystkiego poza motopizdą i jego pizdocyklem.
Teraz one mają z niego bekę, a on zostanie wypowiadane i piwniczakiem.
Witamy kolejnego Sadola!
Witamy kolejnego Sadola!
Powinny docenić jego starania i przyjść na pogrzeb
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów