Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko w tej suprze z Bmw Z 5 podajrze. Stara o niebo lepszejsza
wczoraj jeździłem i masz 100% racji w srodku wyglada jak zetka 1:1 praktycznie. prowadzenie tez praktycznie identyczne, no ale tak czy siak naprawde fajne auto
Czy ja wiem. Za dzieciaka te supry mi się nie podobały. Jest to samochód kultowy ale wyrwanie zdrowej i SERYJNEJ sztuki graniczy z cudem w tej chwili. Albo zajechane trupy albo wszystko zmodyfikowane.
Ja też wolę starsze, Charger z 66 albo 68
To były autka, ten ryk silnika, taki pełny basu, mocy i agresji.
A dziś autka piszczą, taki sportowy wóz ma piszczenie między zmianą biagu przez turbinę (chyba)
A w starych był syk i odgłos bomby
Ja też wolę starsze, Charger z 66 albo 68
To były autka, ten ryk silnika, taki pełny basu, mocy i agresji.
A dziś autka piszczą, taki sportowy wóz ma piszczenie między zmianą biagu przez turbinę (chyba)
A w starych był syk i odgłos bomby
Wiadomo że gaźnikowe V8 mają najfajniejszy dźwięk - pewnie przez to że były "przelane" a nadmiar paliwa dopalał się w wydechu.
Nie ma się jednak co tak podniecać bo w większości wolnossących V8 da się uzyskać zajebisty dźwięk odpowiednim wydechem. Tyle że dźwięk nie zawsze idzie w parze z osiągami, ale jest kompromis - długie kolektory, X-pipe, H-pipe i na końcu niewielkie tłumiki przelotowe, to konfiguracja na przykładzie Lexusa ISF z kolektorami Sikky i "torowym" wydechem ISSforged.
Jak by ktoś miał wątpliwości - to tak, śmigam kapucyna pod ten wydech.
camson napisał/a:I to jest urok automatu, bo nie wiesz kiedy wbije bieg i zerwie przyczepność i zechce cię zabić hehe Ta kontra też taka se na odpie**ol hehehe[/
Jesteś kretynem
Jeździłeś czymś mocniejszym niż passat 1.9tdi w gnoju pajacu? Nie? To nie masz zielonego pojęcia o czym mówię, więc szczym ryj.
Wszystko w tej suprze z Bmw Z 5 podajrze. Stara o niebo lepszejsza
Bodajże, a podaj że mi piwo istoto marna.
Już w Polszy do kupienia, nie bita funkiel nówka
Okazja 30% tańsza.
Znajomy znajomego ma na śląsku kleparnie aut.
Kupują rozbitki max 4 -5 letnie. Składają , podobno mają zajebistą lakiernie, jak nie mogą kupić części. Na każdym aucie minimum 10 tyś czystego zysku. Obracają sporo aut.
Najgorsze jest to że ludzie są tak tępi że biorą takie auta myśląc że oryginał.
Czy coś było bite?
Nie absolutnie. Okazja . Tanio kupiliśmy od prezesa firmy.
Ludzie łykają to jak bażanty robaki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów