Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w tych starych suprach "cos" bylo... te takie jakies nijakie
Czy ja wiem. Za dzieciaka te supry mi się nie podobały. Jest to samochód kultowy ale wyrwanie zdrowej i SERYJNEJ sztuki graniczy z cudem w tej chwili. Albo zajechane trupy albo wszystko zmodyfikowane.
… a na filmiku mamy zasadniczo bmw z4.
Czy ja wiem. Za dzieciaka te supry mi się nie podobały. Jest to samochód kultowy ale wyrwanie zdrowej i SERYJNEJ sztuki graniczy z cudem w tej chwili. Albo zajechane trupy albo wszystko zmodyfikowane.
… a na filmiku mamy zasadniczo bmw z4.
chyba jednak supra
dobrze tak chujowi szkoda ze przeżył
No i dobrze, że sie o drzewo rozjebały pedałki.
I wreszcie cebulak, co nawet takim autem nie jeździł, może się dowartościować.
I to jest urok automatu, bo nie wiesz kiedy wbije bieg i zerwie przyczepność i zechce cię zabić hehe Ta kontra też taka se na odpierdol hehehe[/
Jesteś kretynem
chyba jednak supra
Zobacz z jakich podzespołów jest wykonana. Praktycznie wszystko z bmw...
Zobacz z jakich podzespołów jest wykonana. Praktycznie wszystko z bmw...
ok ok teraz czaje , myślałem ze chodzi ogólnie pod jaka marka to się sprzedaje i z wyglądu zewnętrznego jest to Toyota GR Supra
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów