📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
No i oto jest odpowiedni zawodnik do na miarę naszego Ziemowita Kosakowskiego do kolejnej walki MMA
Przykro mi tak drwić bo sam jestem prawym człowiekiem o zdrowych poglądach prawicowych ale bez skrajności
i klęska Kosakowskiego wywróciła mi wnętrzności.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Przykro mi tak drwić bo sam jestem prawym człowiekiem o zdrowych poglądach prawicowych ale bez skrajności
i klęska Kosakowskiego wywróciła mi wnętrzności.
garota napisał/a:
Tak się wygląda pół roku po przejściu na weganizm. On ma 22 lata.
W terminologii fachowej mnisi wchodzący na ścieżkę medytacyjną samadhi nazywają twój weganizm bretarianizmem. Ale co ja tam kurwa wiem...
Szlachetne z jego strony to jego poświęcenie szacun
garota napisał/a:
Tak się wygląda pół roku po przejściu na weganizm. On ma 22 lata.
Raczej 122lat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów