📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
i tak za zdrade dosiegnie go piesc smoka
to już się robi nudne
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
to już się robi nudne
oni maja ducha hehe bruce lee uczyl chucka norisa a brusa yip man czy jakos tak ale jest o tym film i to calkiem niezly
pffffffff marnotrawna sama walisz wzmianke zal mi takich kobiet ze nibi co ??
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-05-03, 22:58 ]
bo usunęłam już komentarze o najmanowej treści i temu tak już na zaś ostrzegam bo ileż można o tym spamować, w każdym temacie gdzie jest ring czy walka
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-05-03, 22:58 ]
bo usunęłam już komentarze o najmanowej treści i temu tak już na zaś ostrzegam bo ileż można o tym spamować, w każdym temacie gdzie jest ring czy walka
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
ok marnotrawna zwracam honor
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-05-03, 23:03 ]
spoczko
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-05-03, 23:03 ]
spoczko
ale jak to przeciez w filmach zawsze amerykance sa oh ah i wygrywaja to jest fake nie wierze
Ten mnich był tak szybki i miał tak zajebisty timing, że wyglądało to jakby spuszczał lanie dziecku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów