Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piszecie o Poznaniu, ale tam wjazd jest tylko na zorganizowane imprezy. Lublin zamykają, poza tym wszystkie tory u nas są biedne i zatłoczone..
Nie znam miejsca gdzie mogę wjechać np. po pracy i odreagować robiąc 1-2 okrążenia swoim samochodem.
Ty jebany sloiku
@wilkoala
Nissan 350z pedalskie auto dla gejow w rurkach
Autem jest Nissan ale GTR lub Sky dla biedoty
Czlowiek zapierdala na uczelni ze sie chce ducha wyzionac. Nie spie tylko sie ucze (bo nie jestem zbytnio zdolny ale pracowity jak mało kto) a taki szczyl w moim wieku siedzi w AMG... Tak! Mam "bul dupy" bo sam jak z uczelni w Warszawie wracam to widze co jezdzi po drogach i tylko wzdychac pozostaje a z malej miejscowosci pochodze (tak tak jestem sloikiem i chuj wam w dupe "rodowici Warszawiacy"). Swiat jest nie sprawiedliwy no ale to juz nie nowosc:)
Byli już tacy co chcieli twoją wymażoną sprawiedliwość i równość wprowadzić.
Czlowiek zapierdala na uczelni ze sie chce ducha wyzionac. Nie spie tylko sie ucze (bo nie jestem zbytnio zdolny ale pracowity jak mało kto) a taki szczyl w moim wieku siedzi w AMG... Tak! Mam "bul dupy" bo sam jak z uczelni w Warszawie wracam to widze co jezdzi po drogach i tylko wzdychac pozostaje a z malej miejscowosci pochodze (tak tak jestem sloikiem i chuj wam w dupe "rodowici Warszawiacy"). Swiat jest nie sprawiedliwy no ale to juz nie nowosc:)
Powiedział ten co wie co to zapierdol tym bardziej na uczelni buhahah, weź człowieku skończ studia i zapierdalaj za 1500zł, wtedy się dowiesz co to zapierdol, a film chujowy, parę frajerów z włosami na gel (oprócz ten z nissana, bo widać, że ma pasję), tatuś kupił furę to się wożą i udają kierowców.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów