📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ci co mają quady jeżdżą po publicznych lasach i marudzą że nie ma torów i trzeba im budować, no bo oni mają quady. Ci (w tym konkretnym przypadku) kilku chłopaczków z zawodu "syn", dorwali się do szybszych fur no i trzeba im zaraz tor budować. Aż dziw że skoro stać na furę to nie stać na tor (nawet własny). Chuja mnie to co kto ma. My wszyscy pozostali nie mamy obowiązku zaraz lecieć i torów budować! Niech jadą na track-days (od zajebania po Europie). Filmik chujowy - nagrywany z niestabilnej ręki, nie ma historii opowiedzianej w tym materiale - zlepek scen. Ratują się podkładem. Chuj im w dupę.
Jak by sprzedali te fury i kupili sobie po Nissanie to by sobie wybudowali ten tor a tak to jebać ich sami nawet nie kupili tych sirocco, mietków itp. chyba że dobrze kręcą to nie było mojego komentarza.
A mi na chuja stadion zeby garsta przyglupow kopala pilke za ciezka kase. A na tor moglby kazdy wjechac i jezdzic.
Po 2 godzinach na torze by mial dosyc i nie napierdalal by po miescie.
Film nic nadzwyczajnego, sam jak z kads wracam, napierdalam LAzienkowska , siekierkowska, torunska miedzy 170- 200 oczywiscie w nocy jak jest pusto.
A jezdzenie zeby jezdzic to bez sensu
Po 2 godzinach na torze by mial dosyc i nie napierdalal by po miescie.
Film nic nadzwyczajnego, sam jak z kads wracam, napierdalam LAzienkowska , siekierkowska, torunska miedzy 170- 200 oczywiscie w nocy jak jest pusto.
A jezdzenie zeby jezdzic to bez sensu
a Panowie z zawodu kim są?
ja syn, ja też syn, ja też, ja też, ja też.
a Pan z Nissana Sunny? A ja jestem mechanikiem i im te bryki podkręciłem.
ja syn, ja też syn, ja też, ja też, ja też.
a Pan z Nissana Sunny? A ja jestem mechanikiem i im te bryki podkręciłem.
Piwko tylko i wyłącznie za dwa stare nissany Mercedes i Scierka moga im possać pałki
JDM!!!
Kupić auto każdy bogaty potrafi, zrobić auto....tu już trzeba mieć serce Sama kasa nie wystarczy
JDM!!!
Kupić auto każdy bogaty potrafi, zrobić auto....tu już trzeba mieć serce Sama kasa nie wystarczy
słabe. Przejazd paru aut, którego kierowcami są dzisiejsi "mężczyźni"
No skurwysyny tyle masy.
No skurwysyny tyle masy.
Czlowiek zapierdala na uczelni ze sie chce ducha wyzionac. Nie spie tylko sie ucze (bo nie jestem zbytnio zdolny ale pracowity jak mało kto) a taki szczyl w moim wieku siedzi w AMG... Tak! Mam "bul dupy" bo sam jak z uczelni w Warszawie wracam to widze co jezdzi po drogach i tylko wzdychac pozostaje a z malej miejscowosci pochodze (tak tak jestem sloikiem i chuj wam w dupe "rodowici Warszawiacy"). Swiat jest nie sprawiedliwy no ale to juz nie nowosc:)
Rany, ile bólu dupy. Filmik faktycznie nic ciekawego nie prezentuje, ale szybkie i zwrotne auto wcale nie kosztuje kokosów, tylko trzeba mu poświęcać czas i odmówić sobie tego i owego, aby włożyć w hobby. Tak jak w przypadku każdego innego hobby. Nie trzeba mieć c63, żeby mieć radochę z jazdy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów