18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mkmkmk2 2015-01-12, 17:33 12
Ci co mają quady jeżdżą po publicznych lasach i marudzą że nie ma torów i trzeba im budować, no bo oni mają quady. Ci (w tym konkretnym przypadku) kilku chłopaczków z zawodu "syn", dorwali się do szybszych fur no i trzeba im zaraz tor budować. Aż dziw że skoro stać na furę to nie stać na tor (nawet własny). Chuja mnie to co kto ma. My wszyscy pozostali nie mamy obowiązku zaraz lecieć i torów budować! Niech jadą na track-days (od zajebania po Europie). Filmik chujowy - nagrywany z niestabilnej ręki, nie ma historii opowiedzianej w tym materiale - zlepek scen. Ratują się podkładem. Chuj im w dupę.
Zgłoś
mik777pl 2015-01-12, 17:39 1
Jak by sprzedali te fury i kupili sobie po Nissanie to by sobie wybudowali ten tor a tak to jebać ich sami nawet nie kupili tych sirocco, mietków itp. chyba że dobrze kręcą to nie było mojego komentarza.
Zgłoś
J................r 2015-01-12, 18:24 2
A mi na chuja stadion zeby garsta przyglupow kopala pilke za ciezka kase. A na tor moglby kazdy wjechac i jezdzic.
Po 2 godzinach na torze by mial dosyc i nie napierdalal by po miescie.
Film nic nadzwyczajnego, sam jak z kads wracam, napierdalam LAzienkowska , siekierkowska, torunska miedzy 170- 200 oczywiscie w nocy jak jest pusto.
A jezdzenie zeby jezdzic to bez sensu
Zgłoś
powoluku 2015-01-12, 18:51 5
A na chuj im tor jak to mistrze prostej.
Zgłoś
paffko 2015-01-12, 19:03 1
Ja już po pięciu sekundach zacząłem przewijać.
Zgłoś
wypchalek 2015-01-12, 19:03 8
a Panowie z zawodu kim są?
ja syn, ja też syn, ja też, ja też, ja też.
a Pan z Nissana Sunny? A ja jestem mechanikiem i im te bryki podkręciłem.
Zgłoś
Donkapi 2015-01-12, 19:05 1
Nissan cudowny
Zgłoś
takija 2015-01-12, 19:05 6
Piwko tylko i wyłącznie za dwa stare nissany Mercedes i Scierka moga im possać pałki

JDM!!!

Kupić auto każdy bogaty potrafi, zrobić auto....tu już trzeba mieć serce Sama kasa nie wystarczy
Zgłoś
oooouz 2015-01-12, 19:06
słabe. Przejazd paru aut, którego kierowcami są dzisiejsi "mężczyźni"

No skurwysyny tyle masy.
Zgłoś
smoluchy 2015-01-12, 19:10 14
Czlowiek zapierdala na uczelni ze sie chce ducha wyzionac. Nie spie tylko sie ucze (bo nie jestem zbytnio zdolny ale pracowity jak mało kto) a taki szczyl w moim wieku siedzi w AMG... Tak! Mam "bul dupy" bo sam jak z uczelni w Warszawie wracam to widze co jezdzi po drogach i tylko wzdychac pozostaje a z malej miejscowosci pochodze (tak tak jestem sloikiem i chuj wam w dupe "rodowici Warszawiacy"). Swiat jest nie sprawiedliwy no ale to juz nie nowosc:)
Zgłoś
konował 2015-01-12, 19:10
Bananowe synusie posłów.
Zgłoś
eXo^^ 2015-01-12, 19:11 1
królowie krótkiej prostej
Zgłoś
wilkoala 2015-01-12, 19:13
Nissan 350z jest cudowny. Zgadzam się.
Zgłoś
Maciekxde 2015-01-12, 19:14
je|3ane małolaty za hajs starego
Zgłoś
assburger 2015-01-12, 19:17 3
Rany, ile bólu dupy. Filmik faktycznie nic ciekawego nie prezentuje, ale szybkie i zwrotne auto wcale nie kosztuje kokosów, tylko trzeba mu poświęcać czas i odmówić sobie tego i owego, aby włożyć w hobby. Tak jak w przypadku każdego innego hobby. Nie trzeba mieć c63, żeby mieć radochę z jazdy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem