wstawiłem bo... wam też włosy stają dęba? ta gęsia skórka jest taka sadystyczna
oglądać od 0:35
Ludzie, kurwa, zastanówcie się. Paliliście kiedyś ziółko? A zwróciliście uwagę, jakie strsujące bywa wejście np do sklepu? Albo rozmowa z kimś kto nie powinien wiedzieć, że się przypaliło? Teraz weźcie mi powiedzcie, że dziewucha sie spizgała i poszła do tv, do programu, gdzie 4 osoby mogą jej z bani i poczucia własnej wartości gówno zrobić. POnadto, próbowaliście kiedyś po paleniu nie będąc zawodowcem spoko zaśpiewać? Gwarantuję, że wszystkie gwiazdy które teraz mówią jak to narkotyki im pomagają w tworzeniu muzyki (w tworzeniu może akurat tak, ale w występach na żywo?) pierwsze występy ogarniały na trzeżwo, chyba, że paliły/cpały tak dużo, że to był dla nich standardowy stan. Jak czasem wam się zdarza przed jakąkolwiek publicznością występować z czymkolwiek, zapalcie sobie i opiszcie jakie wrażenia towarzyszyły i jak wam poszło. Gwarant, że nie najlepiej
Dredy + Gitara=Muzyka dla ćpunów.
Dredy + Gitara=Muzyka dla ćpunów.
Moi fani mi dali piwa jestem bardzo popularny na tym portalu.Tak.
Moi fani mi dali piwa jestem bardzo popularny na tym portalu.Tak.
Dredy to nie tylko zaplątane włosy... to uwidocznienie swoich poglądów i wolności, jeżeli tego nie rozumiesz to się po prostu nie odzywaj o.O