Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy on ich przypadkiem nie rozjebał tym dynamicznym demontażem bez narzędzi? Z tego co pamiętam to są przykręcane w kilu punktach więc to połamał w pizdu i weź to potem wypoziomuj.
Przy sprzątaniu nie znalazłeś złotej dwudziestorublówki?
Oj jesteś w błędzie ,lampy np w starszym touaregu,audi q7 czy Porsche cayenne mocowane były za pomocą ucha. Pod maską była śruba która się kręciło aby zwolnić te ucho i lampa wysuwa się na zewnątrz . Nawet wiązki nie trzeba było odpinać . Ponoć te lampy używali do produkcji marichuany,gdyż pobór prądu nie był tak duży ,a dawały ładne światło ,gdyż są to ksenon . Taka żarówka ma 35w w porównaniu do zwykłej żarówki kilkudziesięcio watowej którą masz w domu.
Reflektory matrix. Wartość jednego jakieś 5 do 7 tys. Wiem, bo sam rozjebałem u siebie w audi
Trzeba było skorzystać z AC Co oczywiście jest mega pojebane. Bo wymiana dwóch reflektorów, to astronomiczny wydatek. Za chwilę będziemy produkowali samochody, gdzie przy małej stłuczce, będą szkody całkowite i kasację, bo nie będzie sensu tego naprawiać
Tyś jest dobry matrix, stare Audi q7 🤦🏼
Reflektory matrix. Wartość jednego jakieś 5 do 7 tys. Wiem, bo sam rozjebałem u siebie w audi
Trzeba było skorzystać z AC Co oczywiście jest mega pojebane. Bo wymiana dwóch reflektorów, to astronomiczny wydatek. Za chwilę będziemy produkowali samochody, gdzie przy małej stłuczce, będą szkody całkowite i kasację, bo nie będzie sensu tego naprawiać
Będziemy mordo jeździć jak na Kubie
Reflektor po takim demontażu jest gówno warty . Tak mniej więcej . Popękany , nieszczelny , bez mocowań . Nadaje się na śmietnik .
Może nie zależy im na reflektorze. Akurat przed wejściem na sadola byłem na forum motoryzacyjnym, gdzie ktoś pisał, że przestała mu działać listwa kierunkowskazu w reflektorze FullLED. Rada innych forumowicz - częsta usterka, do wymiany/naprawy moduł sterujący. Naprawa modułu często przewyższa cenę używanego reflektora, która też nie jest niska. Moduł znajduje się w lampie.
Może też zależało im tylko na module sterującym?
Czy on ich przypadkiem nie rozjebał tym dynamicznym demontażem bez narzędzi? Z tego co pamiętam to są przykręcane w kilu punktach więc to połamał w pizdu i weź to potem wypoziomuj.
Nie. W Porsche też jest jeden zatrzask. Cyk śrubokrętem i gotowe.
Największym frajerem to i tak kupić sobie VAGine
[ Dodano: 2024-09-06, 09:37 ]
Nie. W Porsche też jest jeden zatrzask. Cyk śrubokrętem i gotowe.
Nie jest a 4 tylko są po skosie więc wsadzasz blachę i przeciągasz do grilla. Mowa oczywiście o Panamerze 2015
Tylko 20 Pfenig
E, tam. Na Aliexpress zaraz pojawią się chińskie zamienniki. Chujowe i bez homologacji, ale kto to zauważy. Rynek nie zna próżni.
A mi w Kałdi powiedzieli za wymianę reflektora 18tys. Muszę im pokazać filmik, że to jest parę minut roboty.
to kup sobie normalny samochód a nie gejowskie jeździdło debilu
Miałem w latach '90 gangsterskie 80 B4 takie z jakiego Niemczyk zastrzelił Pershinga. Miało ślady po walkach i w tamtych czasach drogi ale poobijany samochód był oznaką służbowego pojazdu Mafii.
Dobry z cirbie bajkopisarz, taki sadisticowy grimm
[ Dodano 2024-09-06, 19:00 ]
Starą audi jezdzi a mysli ze sie tu dowartościuje, nie bierz powaznie takich
Dobry z cirbie bajkopisarz, taki sadisticowy grimm
80B4 1,9TD 75KM MK'92 butelkowa zieleń. Młodość.
Nie każdy tutaj jest tak biedny jak Ty, zdzwiłbyś się, gdybyś wiedział jakie osoby na tym portalu poznałem.
[ Dodano 2024-09-06, 19:14 ]
Mam m.in. 750iF01, ale jest jeszcze bardziej gejowskie od A8.
Na szczęście jest RAM oraz jeden, ale poważny samochód.
[ Dodano 2024-09-06, 19:15 ]
Ale żeby nikt mi nie zazdrościł, to kiedyś byłem bezdomny.
Reflektor po takim demontażu jest gówno warty . Tak mniej więcej . Popękany , nieszczelny , bez mocowań . Nadaje się na śmietnik .
Ciekawostka, podpbno takie reflektory są używane do chodowania roślin, duża wydajność, mały pobór itp
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów