Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
80B4 1,9TD 75KM MK'92 butelkowa zieleń. Młodość.
Nie każdy tutaj jest tak biedny jak Ty, zdzwiłbyś się, gdybyś wiedział jakie osoby na tym portalu poznałem.
Mam m.in. 750iF01, ale jest jeszcze bardziej gejowskie od A8.
Na szczęście jest RAM oraz jeden, ale poważny samochód.
Ale żeby nikt mi nie zazdrościł, to kiedyś byłem bezdomny.
Nikt ci nie zazdrości, bo każdy jest świadomy, że to tylko pierdolenie sadolowego przegrywa. Gdy ktoś na takim portalu zaczyna chwalić się wypasionymi autami, to od razu wiadomo o co chodzi - leczenie kompleksów.
[ Dodano: 2024-09-06, 22:19 ]
A i dodam jeszcze - w dwa lata najebałeś prawie dziewięć tysięcy komentarzy na Sadolu, niemal każdy temat zawiera twój komentarz. Skoro taki z ciebie biznesmen, to skąd ty niby kurwa masz jeszcze czas siedzieć tu całymi dniami i nakręcać te swoje marne prowokacje?
Ciekawostka, podpbno takie reflektory są używane do chodowania roślin, duża wydajność, mały pobór itp
No niekoniecznie . ALe w sumie nieważne . Prędzej na części , sterowniki . To też średnio bo na tym kraju 4 świata to ciekawe czy je przekodują pod nowe auto .
80B4 1,9TD 75KM MK'92 butelkowa zieleń. Młodość.
Nie każdy tutaj jest tak biedny jak Ty, zdzwiłbyś się, gdybyś wiedział jakie osoby na tym portalu poznałem.
Mam m.in. 750iF01, ale jest jeszcze bardziej gejowskie od A8.
Na szczęście jest RAM oraz jeden, ale poważny samochód.
zapamiętaj że tylko biedak się chwali, ja mam akurat 2 fury z czego jedna klasa premium i nie chwale się tym, ty pewnie nawet prawka nie masz także tyle
A stąd, że nie po to zakładałem firmę, aby więcej pracować, tylko po to, żeby mieć więcej czasu. Ktoś, kto zakłada orzedsiębiorstwo i pracuje więcej, niż na etacie jest po prostu idiotą. Ja wolę oddać lwią część zysków ludziom i cieszyć się życiem. Kasy i tak mam nadmiar. Wolnego czasu też
Czyli masz hajsu jak lodu i pomimo takich możliwości wolisz spędzać kilka godzin każdego dnia na pisanie bzdur na Sadolu? Ach, ci internetowi bogacze. XD Niedawno wrzucałeś fotkę, rzekomo swoją, z pracy w Australii jako kierowca road traina, teraz jesteś odnoszącym sukcesy przedsiębiorcą. Tacy jak ty serio nie mają swojego życia, że chce wam się takie baity pisać?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów