Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdy on miał już konto na sadolu, Ty na na gówno mowiłeś kaka.
Kurwa jak można 11 lat się powstrzymywać od komentowania, to nierealne.
I co w tej wrzucie jest tak niezwykłego że w końcu się przełamał?
Gdyby tylko dało się jakoś cofnąć tym samochodem.... i takie ameby umysłowe mają prawo do głosowania...
Może właśnie chłop IQ200, pozbył się gderającej baby z auta i siedział sobie w ciszy 5 minut i się rozkoszował xDD
W sumie nie wiem co w tym zabawnego, jeśli baba ma sytuację, że musi z buta zapierdalać parę km odcinkiem drogi bez chodnika czy pobocza to po prostu się boi. Że idzie złą stroną jezdni to inna historia, ale jebać butloszczocha, co to komentuje zamiast zaproponować podwózkę. Chuj wie gdzie to jest, może zjebał jej ostatni autobus, a musi się dostać do swojej wiochy. Którędy ma iść? Lasem w śniegu? Na takiej dróżce krajowej idąc z buta też miałbym obawy czy coś mnie nie rozjedzie. A że jakaś starsza babka to trzyma się sztywno byle bezpiecznie.
Co ty pierdolisz upośledzeńcu?
Co ty pierdolisz upośledzeńcu?
Twoją starą. Stalowym prętem, bo chuja w cygankę nie wsadzę.
Kurwa jak można 11 lat się powstrzymywać od komentowania, to nierealne.
I co w tej wrzucie jest tak niezwykłego że w końcu się przełamał?
Jego stara na filmie?
Butloszczocha nikt jeszcze nie jebał, chyba że cos mi umknęło
W tem czasie on jebał, ale twoją starą
W sumie nie wiem co w tym zabawnego, jeśli baba ma sytuację, że musi z buta zapierdalać parę km odcinkiem drogi bez chodnika czy pobocza to po prostu się boi. Że idzie złą stroną jezdni to inna historia, ale jebać butloszczocha, co to komentuje zamiast zaproponować podwózkę. Chuj wie gdzie to jest, może zjebał jej ostatni autobus, a musi się dostać do swojej wiochy. Którędy ma iść? Lasem w śniegu? Na takiej dróżce krajowej idąc z buta też miałbym obawy czy coś mnie nie rozjedzie. A że jakaś starsza babka to trzyma się sztywno byle bezpiecznie.
Twój sposób myślenia jest jak najbardziej senowny, ale chyba nie obejrzałeś filmiku do końca.
Wnosi to samo co i Twój komentarz. A typ miał racje. Z Sadola robi się Kwejk.
Pozwolisz iż raczę się z tobą nie zgodzić.
Jego stara na filmie?
Zachowanie kierującego pasowało by do sadola z długim stażem🙂 ale komentarz zbyt miałki i nie na temat samej sytuacji.
Ty chyba nie rozumiesz sytuacji jaka ma miejsce na filmie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów