Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BigLebovsky Wczoraj 22:01 4
Mocny materiał.
Zgłoś
turor Wczoraj 22:03 8
Stachu kieruje, Zona prowadzi.
Dostał prikaz gdzie ma stanąć i czekać, ona zaraz to załatwi.

Po zastanowieniu się dopuszczam drugą ewentualność.

Kryśka tam było czerwone ?
Tak Staszku.
To zapierdalaj do sygnalizatora i patrz kiedy się zmieni.
Tylko czapkę załóż bo się przeziębisz .
Zgłoś
WKND Wczoraj 22:09 4
W sumie nie wiem co w tym zabawnego, jeśli baba ma sytuację, że musi z buta zapierdalać parę km odcinkiem drogi bez chodnika czy pobocza to po prostu się boi. Że idzie złą stroną jezdni to inna historia, ale jebać butloszczocha, co to komentuje zamiast zaproponować podwózkę. Chuj wie gdzie to jest, może zjebał jej ostatni autobus, a musi się dostać do swojej wiochy. Którędy ma iść? Lasem w śniegu? Na takiej dróżce krajowej idąc z buta też miałbym obawy czy coś mnie nie rozjedzie. A że jakaś starsza babka to trzyma się sztywno byle bezpiecznie.
Zgłoś
BlackSadolRazor Wczoraj 22:10 3
turor napisał/a:

Stachu kieruje, Zona prowadzi.
Dostał prikaz gdzie ma stanąć i czekać, ona zaraz to załatwi.
Po zastanowieniu się dopuszczam drugą ewentualność.
Kryśka tam było czerwone ?
Tak Staszku.
To zapierdalaj do sygnalizatora i patrz kiedy się zmieni.
Tylko czapkę załóż bo się przeziębisz .

Tylko czapkę załóż bo się przeziębisz i znów będę musiał leki dla Ciebie kupować kurwo głupia
Zgłoś
turor Wczoraj 22:15
WKND napisał/a:

W sumie nie wiem co w tym zabawnego, jeśli baba ma sytuację, że musi z buta zapierdalać parę km odcinkiem drogi bez chodnika czy pobocza to po prostu się boi. Że idzie złą stroną jezdni to inna historia, ale jebać butloszczocha, co to komentuje zamiast zaproponować podwózkę. Chuj wie gdzie to jest, może zjebał jej ostatni autobus, a musi się dostać do swojej wiochy. Którędy ma iść? Lasem w śniegu? Na takiej dróżce krajowej idąc z buta też miałbym obawy czy coś mnie nie rozjedzie. A że jakaś starsza babka to trzyma się sztywno byle bezpiecznie.

Butloszczocha nikt jeszcze nie jebał, chyba że cos mi umknęło
Zgłoś
madejek20 Wczoraj 22:32 6
Ja pierdole, widzę że pomylił Ci się sadistic z kwejkiem.
Zgłoś
PabloSkills Wczoraj 22:36
Stareee a głupieeeee...
Zgłoś
marianer7 Wczoraj 22:43
Normalni ludzie, a typowy cwaniaczek w BMW to by jeszcze trąbił na jadących
Zgłoś
BigLebovsky Wczoraj 22:46 4
madejek20 napisał/a:

Ja pierdole, widzę że pomylił Ci się sadistic z kwejkiem.

Postów 1 , tematów 0.
Wiesz co... Weź ty spierdalaj.
Zgłoś
BlackSadolRazor Wczoraj 23:01 1
BigLebovsky napisał/a:

Postów 1 , tematów 0.
Wiesz co... Weź ty spierdalaj.

Gdy on miał już konto na sadolu, Ty na na gówno mowiłeś kaka.
Zgłoś
BigLebovsky Wczoraj 23:52
BlackSadolRazor napisał/a:

Gdy on miał już konto na sadolu, Ty na na gówno mowiłeś kaka.

No i? Co to wnosi? To żeś teraz zabłysną.
Zgłoś
BlackSadolRazor Wczoraj 23:55
BigLebovsky napisał/a:

No i? Co to wnosi? To żeś teraz zabłysną.

Wnosi to samo co i Twój komentarz. A typ miał racje. Z Sadola robi się Kwejk.
Zgłoś
Sraj1 Dzisiaj 0:26 5
WKND napisał/a:

Kurwa, aleś ty głupi.
Zgłoś
cannibal2007 Dzisiaj 0:29 1
Lepiej byłoby gdybyś zaproponował żeby kobieta poszła do auta i że dasz znak światłami że zielone. Chwilę poczekać jak ktoś z przeciwka będzie jechał. Wówczas to byłby materiał pasujący tutaj. A tak to widać że: nie jesteś sadol, dobry człowiek też nie. W zasadzie to chuj wie kto.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem