📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I powiedzcie co on ma z takim idiotą zrobić. Wsadzić do auta? Chuj wie, czy mu nie zarzyga. Zawołać karetkę? Chuj wie, czy akurat nie mogłaby ratować jakiegoś chorego. Wkurwiają mnie opinie, że każdego życie to robi co z nim chce. Przecież na akcję z takim człowiekiem płacą wszyscy. Jest tego setki. Koszty akcji, leczenia, spraw w sądzie. Jak dla mnie powinni to odpracowywać lub regulować w formie zajebistych grzywn.
Teraz każde przedawkowanie będzie nazywane, że to po Mocarzu? A może to stare poczciwe LSD
Mszana to dzielnia Jastrzębia - Zdrój hahaha pier..one mamlasy i mieszańce to nie Śląsk to skupisko przyjezdnych bałwanów z Polski dlatego taka patola tam jest
Serio? Z moich podatków idzie na to kasa? Wypierdalam w bieszczady...
@ZimnaVodka Meszna to mała miejscowość w powiacie Bielskim gamoniu...
No i chuj, a ile zjebow sie ratuje/leczy po zatruciu alkoholem i placimy za to my. Swieta, imprezy to karetki masowo do pijanych jada i sie nimi zajmuja zamiast powaznymi sprawami.
Matzdorf napisał/a:
@ZimnaVodka Meszna to mała miejscowość w powiacie Bielskim gamoniu...
Jak już się tak sapiesz do innych, że są gamoniami, to chociaż zadałbyś sobie minimalny trud poprawnego przeczytania posta. I pisze się "powiecie", a nie "powiacie". Głupi chuju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów