📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lubie popierdolone rzeczy/ludzi/sytuacje ale to jest po prostu chore
ten człowiek jest chory, ale nie szkoda mi takich ludzi, zwykłe zakały społeczeństwa.
ten koleś jest gwiazdą fotka.tv
Filmy z jego kanału są niczym w porównaniu do filmów które wrzucali portalowicze
Ten pojebaniec siedzi w anglii,zapewne mama go wygoniła
Filmy z jego kanału są niczym w porównaniu do filmów które wrzucali portalowicze
giatto napisał/a:
zdeka pojeb...
a w niedziele pewnie z mama za rączkę do Kościoła...
szkoda takich ludzi...
Ten pojebaniec siedzi w anglii,zapewne mama go wygoniła
Na takich debili piwa nie ma.
Można być ateistą, który ma na wszystko wyjebane, można walczyć z obłudą kościoła publikując niewygodne dla KK fakty można też wierzyć w potwora spagetti czy w co się chce.
Ale nie ma nic zabawnego z obrażania czyiś symboli.
Pomimo że nie jestem fanatycznym katolem to jak widzę takiego posrańca robi mi się niedobrze.
Można być ateistą, który ma na wszystko wyjebane, można walczyć z obłudą kościoła publikując niewygodne dla KK fakty można też wierzyć w potwora spagetti czy w co się chce.
Ale nie ma nic zabawnego z obrażania czyiś symboli.
Pomimo że nie jestem fanatycznym katolem to jak widzę takiego posrańca robi mi się niedobrze.
@Up.
Popieram...
A tak poza tym na marginesie... Moja reakcja po obejrzeniu tego filmu i zrozumieniu głupoty nagrywającego
Popieram...
A tak poza tym na marginesie... Moja reakcja po obejrzeniu tego filmu i zrozumieniu głupoty nagrywającego
Nigdy nic nie komentowałem, ale ten muszę. Filmik przesada wg. mnie nie powinno być miejsca na tym portalu na takie rzeczy. Jestem chrześcijaninem, wierzę w Boga i jak to obejrzałem to... nie potrafię w słowach ująć tego co poczułem. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest usunięcie tego tematu. Pomodlę się za tego typa z filmiku.
mi się podoba. film popierdolony ale uważam, że obrażanie i naśmiewanie się z ludzi i religii jest zabawne nie dam piwa bo nie chce mi się kliknąć
longinus, masz podobnego avka do Ine.
Tak wygląda wewnętrzny, blokowany krzyk dziecka pragnącego uwagi, pomocy oraz miłości... weź go ktoś przytul albo zabij ;p
Zemsta ministranta?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów